logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

geadopteerde honden

Gisteren plaatsten we het eerste deel van dit bericht, over Alice (nu Mila), Booly (nu Sem) en Jessy. Drie honden die na een ellendig leven hun eigen paradijsje hebben gevonden: een eigen thuis en eigen lieve baasje(s) ❤️❤️

Ook voor "opa" SHANDY is dit geluk gevonden 🙏. Lieve, zachtaardige Shandy werd in Roemenië gedumpt in een gemeentelijk asiel. Als klein senior hondje van 11 jaar en bovendien slechtziend zou hij het daar niet lang gered hebben; de omstandigheden zijn daar meer dan afschuwelijk.

Gelukkig voor Shandy werd hij in het gemeentelijk asiel snel opgemerkt door een Roemeense rescuer en kreeg hij een plekje in een privé asiel. Zij noemde hem Bonzo; Shandy is zijn paspoort-naam. Zijn verhaal werd nog beter toen hij een opvangplek kreeg bij één van onze gastgezinnen in Nederland (dankjewel Edith!!)!

Shandy / Bonzo vond het heerlijk bij Edith. Hij knapte mentaal en fysiek enorm op, kreeg weer lol in het leven en een goede conditie ❤️. Toch zijn we heel blij dat Bonzo nu een eigen thuis heeft. Hij heeft een hele lieve mevrouw getroffen die hem alles gaat geven wat hem gelukkig maakt. De kennismaking tussen die twee deed ons smelten 🫠, zó liefdevol!

En het belangrijkste: nu Bonzo is verhuisd naar zijn eigen thuis heeft Edith weer ruimte voor een volgend opvanghondje dat die hulp heel hard nodig heeft. Sterker nog: gisteren, op Bonzo's verhuisdag, arriveerde Fancy bij haar 🎉🙏!

FANCY werd in Roemenië aangetroffen in een veld. Ze werd gespot en meegenomen door onze contactpersoon Ioana; zij bracht Fancy onder in een particulier asiel. Daar was ze veilig 🙏, maar het leven in een asielkennel is natuurlijk alles behalve prettig. Ze had geluk, want nu voor Bonzo een eigen thuis was gevonden, mocht Fancy naar Edith ❤️❤️. Ze is gisteren gearriveerd en we denken dat er al snel een adoptant voor haar gevonden zal worden want ooooh 😍, wat een moppie!

MOBY reisde mee in dezelfde bus als Fancy 🚐. Kleine Moby, een hondje op leeftijd, belandde in Roemenië in een gemeentelijk asiel. Hij werd er op ons verzoek uit gehaald en verhuisd naar een particulier asiel. Lieve mensen die via onze stichting al eerder een hondje adopteerden zagen zijn foto's en beschrijving en lieten ons weten: "Ons huis wordt Moby's thuis!" ❤️❤️ Moby zal Guus gaan heten en zijn senior jaren worden nu alsnog de mooiste jaren van zijn leven 🙏

Dag lieve Shandy (Bonzo / Bobbie 😊)! En welkom in Nederland, Fancy en Moby (Guus) 🌷! We blijven jullie volgen en wensen jullie en jullie baasjes en gastgezin heel veel geluk en plezier met elkaar ❤️🍀❤️🍀!

Deze hondjes zijn geadopteerd!