Hieronder ziet u honden die nu nog in RoemeniĆ« zitten. De meeste honden hebben we zelf uit het asiel van Resita gehaald of zijn gered door lokale rescuers waar we mee samenwerken.  Het zijn grotendeels hele lieve sociale honden die helaas al een hele lange tijd (vaak jaren) opgesloten zitten. Veel van hen zijn veilig ondergebracht bij een particuliere opvang in Timisoare.

Al deze honden kunnen naar Nederland komen indien zich een geschikt adoptie- of gastgezin aandient. Een gastgezin is enorm belangrijk, danzij hen krijgen we een goed beeld van het karakter van een hond en dat maakt de kans op een succesvolle adoptie veel groter. De honden die u hier ziet zullen waarschijnlijk nog veel dingen moeten leren zoals zindelijk zijn, alleen thuis blijven en aan de riem lopen. Ook zal de drukke Nederlandse samenleving nieuw en soms spannend voor hen zijn, dus het bieden van veiligheid heeft prioriteit.

Daarom moet elk gastgezin voldoen aan drie belangrijke punten:

  • Ervaring met opvoeding en gedrag van honden
  • Een goed afgezette tuin (sommige honden willen heel graag ontsnappen)
  • Een WA-verzekering (in het geval dat de hond schade aan andermans goederen veroorzaakt)

Wilt u een hond opvangen? Dan kunt u hier meer informatie vinden en hopen we van u te horen. Onderstaande honden zijn nog in afwachting van opvang in Nederland:

Daisy

Ringo
Geslacht: teef 
Leeftijd: 2-3 jaar

Informatie: Dit is Daisy! Deze lieverd hebben we kunnen redden uit Resita. Ze verblijft nu bij een lokale rescuer. Hier kan ze rustig bijkomen van alles wat ze meegemaakt heeft. Het mooiste is een warme mand in Nederland. Voor Daisy zoeken we een opvanggezin.

Banjer

Ringo
Geslacht: teef 
Leeftijd: nog niet bekend

Informatie: Deze mooie meid wil zo graag weg uit haar hok. Gelukkig is hebben we haar kunnen weg halen uit het nare asiel van Resita, maar heel graag wil ze zo snel mogelijk naar Nederland. Wil jij deze Banjer opvangen of adopteren?? We gunnen deze lieverd een heerlijk plekje!

Sammy

Ringo
Geslacht: reu 
Leeftijd: nog niet bekend

Informatie: De blik in Sammy's ogen zegt alles! Wij konden deze lieverd niet weerstaan en hebben hem uit het nare asiel van Resita gehaald. Hij komt nu bij van alle ellende bij een lokale, particuliere opvang. Sammy wacht ongeduldig op een enkeltje Nederland. Geef jij hem een kans?

Smiley

Enya
Geslacht: Reu
Leeftijd: 4+

Informatie: In februari2017 zag ons team deze mooie vent al zitten in  het asiel in Resita. Eindelijk hebben we hem mee kunnen nemen en zit hij tijdelijk bij een lokale en particuliere opvang.
Hij wacht met smart op een liefdevol plekje bij een opvanggezin!

Kimbo

Enya
Geslacht: Reu
Leeftijd: ca. 2-3 jaar oud

Informatie: Toen we Kimbo met zijn ongschuldige oogjes zagen zitten in het Asiel van Resita konden we geen weerstand bieden. Hij verblijft nu bij een lokale, particuliere opvang in Roemenie.  Deze lieverd wil heel graag een kans om gelukkig te worden.  Geef jij deze knul een kans op een happy life?

Ringo

Ringo
Geslacht: reu 
Leeftijd: nog niet bekend

Informatie: Mooie Ringo met zijn prachtige lichtbruine ogen. Hij lijkt zo uit een James Herriot boek gewandeld te zijn en is per ongeluk op de verkeerde plek terechtgekomen. Wij gaan voor hem op zoek naar de goede plek en hopen Ringo snel naar Nederland te kunnen laten komen.