Wilt u helpen?

Wij kunnen de honden in Roemenië helpen dankzij de steun van iedereen de hen en ons een warm hart toedraagt. Er is hulp op veel manieren nodig, hieronder geven we u een overzicht van wat wij nodig hebben om ons werk te kunnen doen. Uw steun betekent enorm veel voor ons!

Donaties & Giften

helpeenhondje 2

Wij kunnen uw steun goed gebruiken voor bijvoorbeeld onze sterilisatie-acties, de aankoop van voer, voor vaak heel noodzakelijke medische behandelingen, voor hulp aan de honden in Roemenie en om de bofhondjes onder hen naar Nederland te kunnen halen. Iedere bijdrage is enorm welkom! Wij zijn ook heel erg blij met de donateurs die ons structureel steunen, zij waarborgen de voortgang van ons werk.

Wilt u donateur worden of een gift overmaken? Ons rekeningnummer is: NL66 RABO 0108 573974 t.n.v. Stichting Straydogs Rescue Nederland.

Adopteren op afstand

We hebben een aantal honden in een privé-opvang in Roemenië ondergebracht, waar ze in ieder geval veilig zijn. We betalen hier 30 – 50 euro per maand voor (afhankelijk van de opvang). Als u één van hen op afstand wilt adopteren, zou dat geweldig zijn! Voor welk bedrag en welke periode mag u helemaal zelf weten, iedere hulp is enorm welkom! U kiest zelf welk hondje u graag wilt ondersteunen en met iederen adoptie-op-afstand kunnen wij weer een hondje in veiligheid brengen.

Opvang & Adoptie

helpeenhondje 3

Misschien overweegt u een hond te adopteren? Dat zou natuurlijk geweldig zijn, want ze verdienen allemaal een goed thuis. Wel moet u zich realiseren dat het altijd honden zijn met een rugzak, die verdere opvoeding en training nodig hebben. Dus verdiep u daarin, zodat u een beslissing kunt nemen met uw hart én uw verstand! Op de pagina adopteren kunt u meer lezen over onze adoptieprocedure.   

Opvangen

Wilt u een hond tijdelijk opvangen? Gastgezinnen zijn altijd hard nodig! De honden die in Roemenië voor adoptie in aanmerking komen, plaatsen we eerst in een gastgezin, zodat ze kunnen wennen aan een huiselijk leven. We kunnen hierdoor ook hun karakter beter leren kennen en voor mogelijke adoptanten is het fijn om hier in Nederland kennis te kunnen maken met de hond. Door gastgezinnen wordt de kans op een succesvolle adoptie veel groter!

Heeft u ervaring met honden en misschien zelfs een andere stabiele hond in huis, dan is uw hulp heel erg welkom! Meer informatie kunt u vinden bij gastgezinnen gezocht.

Help met spullen

spullen 1

Regelmatig reist ons team af naar Roemenië. Met auto's vol voer en spullen rijden ze er naar toe en meestal rijden ze terug met een aantal bofhondjes voor wie een (opvang) mandje klaar staat. Op die manier weten we zeker dat alle donaties van geld en goederen ook echt goed terecht komen. Natuurlijk willen we op elke rit de auto vol hebben. Er is altijd behoefte aan voer en plastic manden. Maar ook plaatmateriaal, zeil en hondenhokken dat de honden moet beschermen tegen weer en wind. Terplaatse kopen we dan ook extra stro om te zorgen dat de honden warm kunnen liggen. Met zo’n wensenlijstje is het geld zomaar op, dus donaties in elke vorm, zoals spullen, zijn heel erg welkom!

Heeft u nog iets liggen? Wij horen het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online shoppen

Wij doen mee aan het partnerprogramma van Zooplus. Bij Zooplus.nl kunt u terecht voor al uw dierbenodigdheden! Als u iets bij Zooplus bestelt door te klikken op de knop onderaan deze pagina, dan ontvangt StrayDogs Rescue Nederland hiervan een klein percentage.