logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

Intakeformulier voor gastgezinnen

Heeft u onze pagina over gastgezinnen gelezen en wilt u graag één van onze honden opvangen en begeleiden op weg naar adoptie? Dan horen we natuurlijk graag van u!

U kunt het onderstaande online intakeformulier gebruiken. 

U kunt ook ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen om een intakeformulier als Word document aan te vragen.

Ook wanneer u vragen heeft kunt u ons natuurlijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we proberen dan z.s.m. uw vragen te beantwoorden.

Let op: in België hebben we helaas geen netwerk voor huisbezoek, begeleiding en nazorg. We zoeken daarom uitsluitend gastgezinnen en adoptanten in Nederland.

We lezen alle mails aandachtig. Mocht u na 4 dagen geen reactie van ons hebben ontvangen, dan hebben we iemand anders geselecteerd voor de betreffende hond of vinden we het geen geschikte match. Door grote drukte is het voor ons namelijk niet mogelijk om alle mail en telefoontjes te beantwoorden.

 

Persoonlijke gegevens

Gezinssamenstelling

Woonsituatie

Tijdens het huisbezoek dat onderdeel is van onze intakeprocedure constateren we regelmatig dat een tuin NIET ontsnappingsproof is. Een sloot als afscheiding bijvoorbeeld is niet voldoende. Wanneer de omheining niet deugt dan gaat de opvang van een hond niet door.

(d.w.z. eerst een tussendeur dicht alvorens de buitendeur wordt geopend)

Andere dieren

Werksituatie

Vakantie

Algemeen

Een tekstvak zoals deze kunt u vergroten / verkleinen

Over u en uw opvanghond

Meestal worden de honden bij hun opvangadres thuis gebracht, maar een enkele keer is dit niet mogelijk.

Gezondheid

* Bijv. een lichamelijke of een psychische beperking. De reden dat we hier naar vragen, is om de juiste match te maken en goed advies te kunnen geven. Het betekent niet automatisch dat u niet in aanmerking komt voor opvang of adoptie.

Veiligheidstuig

Straydogs Rescue Nederland levert voor alle honden die we bemiddelen een goed en veilig anti-ontsnappingstuig / veiligheidstuig. De honden zijn in de eerste periode nog heel gevoelig voor onbekende prikkels en kunnen ware ontsnappingskunstenaars zijn, als ze willen vluchten!  We willen ontsnappingen voorkomen van de honden die wij bemiddeld hebben. Daarom is het verplicht voor elk van onze gastgezinnen en voor onze adoptanten om een veiligheidstuig te gebruiken dat via onze stichting wordt geleverd. De hond dient minimaal de eerste 3 maanden, dat is de gemiddelde tijd die een hond nodig heeft om te acclimatiseren, het door de stichting verstrekte tuig te dragen, in de tuin en daarbuiten bovendien aangelijnd.

Tenslotte

* Uw antwoord helpt ons om keuzes te maken op welke sites en social media we het beste onze honden en acties kunnen promoten.

Let op: soms belandt ons antwoord op uw bericht in een spamfilter. Wilt u daarom de mail in uw spambox checken wanneer u na een paar dagen nog geen reactie van ons heeft gehad?