Intakeformulier voor gastgezinnen

Heeft u onze pagina over gastgezinnen gelezen en wilt u graag één van onze honden opvangen en begeleiden op weg naar adoptie? Dan kunt u het onderstaande intakeformulier voor gastgezinnen invullen en verzenden. Wanneer u dit formulier liever als Word-document per email ontvangt, dan kunt u dat aanvragen door ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

Vast hartelijk bedankt!

Let op: In België kunnen we geen honden bij gastgezinnen plaatsen. Niet alleen hebben we in België geen netwerk voor huisbezoek, begeleiding en nazorg, de wet- en regelgeving staat ons ook niet toe om als Nederlandse stichting honden vanuit Roemenië in België te plaatsen.

De velden met een * zijn verplichte velden.

 

Persoonlijke gegevens

Gezinssamenstelling

Woonsituatie

Tijdens het huisbezoek dat onderdeel is van onze intakeprocedure constateren we regelmatig dat een tuin NIET ontsnappingsproof is. Een sloot als afscheiding bijvoorbeeld is niet voldoende. Wanneer de omheining niet deugt dan gaat de opvang van een hond niet door.

(d.w.z. eerst een tussendeur dicht alvorens de buitendeur wordt geopend)   

Andere dieren

Werksituatie

Vakantie

Over u en uw opvanghond

Een tekstvak zoals deze kunt u vergroten.

Motivatie

Gezondheid

* Bijv. een lichamelijke of een psychische beperking.
De reden dat we hier naar vragen, is om de juiste match te maken en goed advies te kunnen geven. Het betekent niet automatisch dat u niet in aanmerking komt voor adoptie.

Veiligheidstuig

Straydogs Rescue Nederland levert voor alle honden die we bemiddelen een goed en veilig anti-ontsnappingstuig / veiligheidstuig. De honden zijn in de eerste periode nog heel gevoelig voor onbekende prikkels en kunnen ware ontsnappingskunstenaars zijn, als ze willen vluchten! 

We willen ontsnappingen voorkomen van de honden die wij bemiddeld hebben. Daarom is het verplicht voor elk van onze gastgezinnen en voor onze adoptanten om een veiligheidstuig te gebruiken dat via onze stichting wordt geleverd.

De hond dient minimaal de eerste 3 maanden, dat is de gemiddelde tijd die een hond nodig heeft om te acclimatiseren, het door de stichting verstrekte tuig te dragen, in de tuin en daarbuiten bovendien aangelijnd.

Tenslotte

Let op: soms belandt ons antwoord op uw bericht in een spamfilter. Wilt u daarom de mail in uw spambox checken wanneer u na een paar dagen nog geen reactie van ons heeft gehad?