logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

geadopteerde honden

Onze teamleden pinken wel eens een traantje weg. Soms omdat iets heel verdrietig is, onrechtvaardig of frustrerend. Maar soms ook van pure blijdschap of ontroering 🫠.

Want het raakt ons vanzelfsprekend, wanneer een hond die een rotleven heeft gehad en die we vaak ook in Roemenië al hebben leren kennen, verhuist naar zijn eigen baasjes en voor-altijd-thuis ❤️. Om hun uitdrukking te zien veranderen, hoe gestrest en verslagen ze voorheen keken en hoe ontspannen en gelukkig nu 🥰.

De afgelopen dagen hebben we weer veel van dat soort mooie dingen kunnen vieren 🎉.

Als eerste in de rij verhuisde ALICE. Zo'n heerlijk moppie, altijd vrolijk, lief en blij 🥰! Of nou ja, in Roemenië was ze niet vrolijk, al die lange maanden in de kennel. Maar als ze aandacht kreeg, bijvoorbeeld van één van onze teamleden die op bezoek was bij Elisa's asiel, dan zag je die blije en aanhankelijke kant direct.

Alice kwam in opvang bij één van onze gastgezinnen (dankjewel Shiran!!). Ze paste zich razendsnel aan aan haar mooie nieuwe leven en Genoot met een hoofdletter G. Er meldden zich mensen voor Alice die perfect bij haar pasten, compleet met hondenvriendjes en alles wat nog meer op ons wensenlijstje stond. Bij haar nieuwe baasjes heeft Alice de kunst van het genieten inmiddels alweer opgepakt ❤️❤️! Zij gaat voortaan Mila heten.

BOOLY kwam jaren geleden al via ons naar Nederland. Helaas besloten zijn baasjes recent dat hij moest worden herplaatst. Het goede nieuws is dat we voor hem een fantastische plek vonden, een paradijsje voor onze Booly ❤️❤️! Hij is daar vandaag aangekomen en we vinden het meer dan geweldig dat Booly daar voor altijd mag wonen 🙏. Hij gaat Sem heten.

JESSY had in Roemenië een eigenaar (of ze ook in huis mocht komen of alleen buiten dat weten we niet). Haar baasje kreeg ernstige psychische problemen en verzorgde haar dieren daardoor niet meer. Jessy werd gered, maar ze was er erg slecht aan toe. Haar redder - één van onze contactpersonen - bracht haar naar de dierenkliniek waar ze heeft gevochten voor haar leven. Ze herstelde 🙏, kreeg een plekje in een particulier asiel en daarna in Nederland een heerlijke plek bij één van onze gastgezinnen (dankjewel Marianne!!).
De kennismaking tussen Jessy en haar adoptant was er één in de categorie ontroerend 😍🥲. Jessy nestelde zich bij deze mevrouw en liet haar (spreekwoordelijk) niet meer los ❤️❤️. Inmiddels zijn ze samen THUIS!

Dag lieve honden; we zijn enorm blij dat jullie paradijsjes hebben gevonden 🙏. Toch zullen we jullie ook missen; dat hoort er bij 🙂. We wensen Alice, Booly, Jessy en hun nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier met elkaar ❤️🍀❤️🍀!

Deel 2 van dit goed nieuws bericht plaatsen we morgen; over Shandy, Moby en Fancy 🥳🎉!

Deze lieve honden hebben hun voor-altijd-thuis gevonden, ze zijn geadopteerd!