logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

Een heel enkele keer hebben we een hond die langdurig bij ons in opvang verblijft en door een combinatie van gedragsproblematiek en hoge zorgkosten vrijwel niet plaatsbaar is. Om deze hond een betere kans op adoptie te geven, kunnen we besluiten om de zorgkosten blijvend voor onze rekening te nemen. Op die manier zijn de medische kosten geen belemmering voor een fijn leven voor de hond in kwestie.

senior hondje adopteren

Op dit moment heeft onze stichting één zorghond: senior hondje Eve. Eve is 10+ jaar, een rustig en aandoenlijk lief hondje. Ze kwakkelt met haar gezondheid. Ze heeft chronische maag-/darmproblemen, verdraagt niet elk soort voer en lopen gaat moeilijker vergeleken met een aantal maanden geleden. Toch geniet ze zeker nog van een wandeling!

Eve's gastgezin en onze dierenarts hebben zich samen ingezet om Eve weer op de been te krijgen. Voor een deel is dat goed gelukt, voor een deel niet (helemaal). Eve is blijvend afhankelijk van medicatie en gezien haar complexe medische achtergrond blijven we als stichting graag betrokken, ook financieel.

Voor Eve zoeken we een bijzondere plek. We zoeken een fijn thuis voor haar waar ze voor altijd mag blijven, maar waarbij ze ook blijvend een zorghond van onze stichting is. Dat betekent dat er veel overleg zal zijn over medische en eventueel andere belangrijke zaken. De stichting blijft Eve’s medische kosten betalen. We zoeken voor Eve dus eigenlijk een gastgezin waar ze voor altijd mag blijven.

Kijk op Eve's pgina voor meer informatie, foto's en filmpjes van dit oudere meisje: Senior Hondje Eve.

Wilt u ons helpen door een financiële bijdrage over te maken, bestemd voor de medische kosten voor Eve? Dat is geweldig!
U kunt gebruik maken van het onderstaande betaalverzoek. U kunt zelf het bedrag invullen en u kunt met elke bank in Nederland betalen. De link is geldig tot en met juli 2025.
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/...

Op een andere manier een donatie overmaken op onze bankrekening kan natuurlijk ook; graag onder vermelding van Medische kosten (wanneer uw donatie daarvoor bedoeld is):
NL66 RABO 0108 573974 t.n.v. Stichting Straydogs Rescue Nederland

Vast heel hartelijk bedankt!

senior hondje adopterenEve ❤️