logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

img vierkant 2Wij zijn een kleine stichting die geheel op vrijwillgers draait. We kunnen uw financiële steun goed gebruiken voor bijvoorbeeld onze sterilisatie-acties, de aankoop van voer en voor medische behandelingen. Iedere bijdrage is enorm welkom!

Ons rekeningnummer is:

NL66 RABO 0108 573974 t.n.v. Stichting Straydogs Rescue Nederland

Wij zien er op toe dat elke euro naar de honden gaat en kunnen alle uitgaven verantwoorden (zie onze jaarrekeningen en verantwoording voor onze ANBI-status).

Adoptie op afstand

Wilt u een hondje helpen maar kunt u zelf geen hond in huis hebben? Dan is adoptie op afstand een mogelijkheid. We hebben een paar honden nu in een privé-opvang in Roemenië ondergebracht, waar ze in ieder geval veilig zijn. Onze stichting betaalt hier 30 – 50 euro per maand voor (afhankelijk van de opvang) en als u één van hen op afstand wilt adopteren, zou dat geweldig zijn!

Voor welk bedrag mag u helemaal zelf weten, ieder bedrag is enorm welkom! Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we vertellen u er graag meer over.

Elisa heeft berekend dat de basiskosten voor een hond in haar asiel €20,= per maand bedragen. Het asiel is afhankelijk van donaties. Dus wanneer u een hond die bij Elisa verblijft, wilt sponsoren dan is ook dat geweldig!

 

helpeenhondje 1Nalatenschap

Wanneer u de Roemeense honden een warm hart toedraagt en ons werk wilt blijven steunen, dan kunt u Straydogs Rescue Nederland laten opnemen in uw testament. In het testament kunt u precies vastleggen hoe u wilt dat uw nalatenschap wordt verdeeld en daarmee een geweldige bijdrage aan ons werk leveren, ook als u er niet meer bent.

Uw notaris kan u hier meer over vertellen.