Word donateur of doe een gift

img vierkant 2Wij zijn een kleine stichting die geheel op vrijwillgers draait.  We kunnen uw financiële steun goed gebruiken voor bijvoorbeeld onze sterilisatie-acties, de aankoop van voer en voor medische behandelingen. Iedere bijdrage is enorm welkom!

Ons rekeningnummer is:

NL66 RABO 0108 573974 t.n.v. Stichting Straydogs Rescue Nederland

Wij zien er op toe dat elke euro naar de honden gaat en kunnen alle uitgaven verantwoorden.

Adoptie op afstand

Wilt u een hondje helpen maar kunt u zelf geen hond in huis hebben? Dan is adoptie op afstand een mogelijkheid. We hebben een paar honden nu in een privé-opvang in Roemenië ondergebracht, waar ze in ieder geval veilig zijn. We betalen hier 30 – 50 euro per maand voor (afhankelijk van de opvang) en als u één van hen op afstand wilt adopteren, zou dat geweldig zijn!

Voor welk bedrag mag u helemaal zelf weten, ieder bedrag is enorm welkom! Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we vertellen u er graag meer over.

 

helpeenhondje 1Nalatenschap

Wanneer u de Roemeense honden een warm hart toedraagt en ons werk wilt blijven steunen, dan kunt u Straydogs Rescue Nederland laten opnemen in uw testament. In het testament kunt u precies vastleggen hoe u wilt dat uw nalatenschap wordt verdeeld en daarmee een geweldige bijdrage aan ons werk leveren, ook als u er niet meer bent.

Uw notaris kan u hier meer over vertellen.