logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asielhonden adopteren

Ze leefden in de "opvangtuin" van mw. Geta, in toen nog heel slechte omstandigheden. Ze hadden dringend medische zorg nodig en dus regelden we dat. Inmiddels zijn ze gelukkig gezond (zie de foto’s van toen en nu).

We betalen voor hun verblijf in een privé asiel zodat ze niet terug hoeven naar mw. Geta, ook al zijn de omstandigheden daar met behulp van jullie donaties flink verbeterd 🙏. Maar het leven in een asiel is natuurlijk niet wat we voor deze honden wensen.

Ze krijgen goed te eten en zijn veilig maar het is en blijft een leven in een kennel. Tijd voor aandacht of even er uit is er nauwelijks 😞. In Roemenië zelf maken asieldieren geen kans om daar ooit geadopteerd te worden. Gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij een landsgrens!

Wie wil en kan één van deze honden onderdak in Nederland bieden 🏠🙏? Een huis met verwarming, zachte ligplekken, de ruimte, een rustige omgeving en bovenal aandacht en liefde, een “eigen mens”… dat zijn allemaal luxes die ze nog niet kennen.

Onderdak kan voor tijdelijk zijn; opvang en begeleiding om de hond een goede start in Nederland te geven ❤️. Natuurlijk is een blijvend thuis bieden ook een optie ❤️!

Kandy is de kleinste van het stel en zij wordt geschat op 2 jaar jong. Amada is iets groter en zij is waarschijnlijk zo’n 5 á 6 jaar. Laika is nog weer een slagje groter – een middenmaat(je) – en zij is de senior van dit gezelschap. Haar leeftijd is geschat op 8 jaar.

Alle drie hunkeren ze naar liefdevolle aandacht van mensen, dat laten de filmpjes en foto’s op hun webpagina's ook duidelijk zien. Natuurlijk zal de overgang naar een leven als huishond in Nederland groot zijn en hebben ze veel stress te verwerken. Verwacht daarom niet dat ze op dag één al op schoot zitten... Maar geef ze de tijd en de ruimte en dan kan dan één van hen je beste en meest dankbare maatje worden 💞🙏!

Meer informatie en filmpjes vind je op deze pagina's:
Kandy
Amada
Laika

Bij vragen vertellen we natuurlijk graag meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Deze asielhonden zijn beschikbaar voor adoptie. De honden verblijven in een particulier asiel en wachten op een fijne plek in Nederland.