logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

asiel klein senior hondje

Geslacht: reutje
Leeftijd: senior hondje
Formaat: klein hondje
Kan met kinderen: nee, we plaatsen Moby graag in een rustig huishouden
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: ja

Informatie:
Kleine Moby, een hondje op leeftijd, belandde in Roemenië in een gemeentelijk asiel. De omstandigheden daar zijn afschuwelijk. Veel te veel honden bij elkaar in kennels waar ze nooit uit komen, geen medische verzorging, blootgesteld aan weer en wind... Voor alle honden daar ongelooflijk stressvol, maar zeker de oudjes houden het daar niet lang vol. Ze gaan dood door stress, ziekte, uitputting en/of als slachtoffer van gevechten tussen de honden.

Moby werd door één van onze Roemeense contactpersonen op ons verzoek veilig gesteld. Hij kreeg een plekje in een privé asiel en knapte daar goed op! Maar in Roemenië heeft hij geen kans om daar ooit geadopteerd te worden. We zoeken daarom voor hem een fijne plek in Nederland. Vanaf 28 augustus is hij klaar om naar Nederland te reizen; dan is hij volledig gevaccineerd en heeft hij een geregistreerde chip en een paspoort. Wie maakt voor Moby zijn senior jaren de mooiste tijd van zijn leven?

Update:
Voor Moby vonden we een geweldig thuis, bij mensen die eerder al een hondje via ons geadopteerd hebben. Hij is op 9 september bij hen gearriveerd. Zijn nieuwe leven start met een nieuwe naam: Moby gaat Guus heten!

Foto's en filmpjes: