logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

oudere hondjes

 

Twee weken geleden plaatsten we een bericht om gastgezinnen te vinden voor vier oudere hondjes. Voor drie hondjes is dat al gelukt 🙏; zij kwamen dit weekend in Nederland aan 🚐🐕💖.

Shandy werd eerst Bonzo genoemd, maar volgens zijn paspoort heet hij Shandy. Het maakt niet uit; het gaat om wie hij is, niet om hoe hij heet 🙂.
Lieve, zachtaardige Shandy werd in Roemenië gedumpt in een gemeentelijk asiel / dodingsstation. Als klein senior hondje van 11 jaar en bovendien bijna blind zou hij het daar niet lang gered hebben. Erger nog: zijn laatste levenstijd en zijn manier van sterven zouden afschuwelijk zijn geweest 😞. Door alle stress en veel te veel honden in kleine kennels breken er vaak gevechten uit en de fysiek zwakste honden lijden dan het meest. Medische zorg wordt niet gegeven en als het tot euthanasie komt dan worden vaak barbaarse methodes gebruikt 😞.

Gelukkig voor Shandy 🙏 werd hij door zijn redder snel opgemerkt in het gemeentelijk asiel en kreeg hij een plekje in haar privé opvang. Zijn verhaal wordt nog beter nu hij een opvangplek heeft in Nederland 💖!

Als Shandy er klaar voor is gaan we op zoek naar zijn voor-altijd-thuis. Voor een liefdevolle oude dag; het is hem zó gegund 😘! En zijn rescuer heeft dan ook weer een plekje vrij voor een volgend hondje dat hulp heel erg hard nodig heeft. Shandy's pagina: Senior Hondje Adopteren, Shandy

Jessy heeft in Roemenië een eigenaar gehad, maar deze eigenaar had ernstige psychische problemen, waar ook de verzorging van de dieren erg onder leed. Of Jessy in de tuin werd gehouden of dat ze ook in huis mocht komen dat weten we niet. Door de problemen van haar eigenaar kwam Jessy in een privé asiel terecht. Ze was toen erg ziek en moest onmiddellijk aan het infuus.

Gelukkig is Jessy's gezondheid hersteld en is ze haar vertrouwen in mensen niet kwijt geraakt; wat een schatje 🥰! Ze wordt geschat op 7 jaar. Jessy's pagina: Senior Hondje Adopteren, Jessy

Cherry werd door haar rescuer aangetroffen in the middle of nowhere. Ze was hongerig op zoek naar eten maar er was daar niets; alleen velden en een weg. Als ze niet zou zijn meegenomen door haar redder dan zou ze waarschijnlijk zijn overreden, of uiteindelijk overleden door honger en uitputting.

Ook Cherry is bijzonder lief en mensgericht 💖. Bij haar gastgezin mag ze nu eerst bijkomen van haar belevenissen en de lange reis. Cherry is naar schatting van de dierenarts bijna 6 jaar. Cherry's pagina: Volwassen Hondje Adopteren, Cherry

Nogmaals welkom, lieve hondjes 💖! Jullie zijn gelukkig veilig nu en de toekomst ziet er geweldig uit 🙏.

Deze oudere hondjes komen binnenkort beschikbaar voor adoptie. Een senior hondje adopteren is enorm dankbaar.