logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

speelgoed asieldieren

 

Op 23 mei vertrekt één van onze teamleden naar Roemenië, voor een meerdaags bezoek aan het privé asiel van Elisa. Ze gaat zo veel mogelijk tijd met de honden doorbrengen, zodat we weer een zo goed mogelijk beeld van ze hebben.

Voor de reis heeft ons teamlid 32 kilo extra bagageruimte geboekt! We willen haar heel graag op pad te sturen met 32 kilo speelgoed voor de honden en de katten 🐕🐈.

Verrijking van de leefomgeving draagt bij aan hun welzijn. Vooral voor de puppy's en kittens is het heel belangrijk dat ze door spel vaardigheden leren en onderzoekend gedrag ontwikkelen. En natuurlijk zijn er ook volwassen dieren die heel blij worden van spelen. Met speelgoed kunnen we het leven in het asiel een klein beetje beter en leuker maken. We vragen jullie daarom om hulp!

Help je mee? Elke bijdrage is heel erg welkom; dankjewel 🙏💖!

Ons banknummer is NL66 RABO 0108 573974 t.n.v. Stichting Straydogs Rescue Nederland, graag onder vermelding van Speelgoed Asieldieren Elisa.

Gebruik maken van onderstaande betaallink kan ook:

Dit is een betaalverzoek voor Speelgoed voor de dieren van Elisa. Je mag zelf het bedrag kiezen. Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!
https://betaalverzoek.rabobank.nl/../?id=J794ivSyQ4mLSUDR3EBh5A

Update 8 mei: zie het bericht Vervolgactie voor asiel Elisa

Actie Speelgoed voor de honden en katten in het asiel van Elisa, Solca, Roemenië.