logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jonge asiel hond adopteren

Recent schreven we een bericht over Caspers beide harten, een groot hart en een kleintje. Een groot hart waar het gaat om liefde, zachtheid en verdraagzaamheid. Een kleiner hartje als het gaat om zelfvertrouwen en vertrouwen in de wereld; dat hartje moet nog groeien.

Het bericht is massaal gedeeld (waarvoor dank 🙏) maar een fijne plek voor hem heeft het helaas nog niet opgeleverd. We vragen het daarom nog een keer; het wordt urgent.

Bij het gastgezin waar Casper verblijft bloeien de opvanghonden tot nu toe altijd prachtig op en krijgen ze (zelf)vertrouwen. Naast heel veel andere honden gold dat ook voor Caspers broertje, Coconut. Helaas blijkt Casper de uitzondering op de regel: voor hem is dit gezin te spannend en te druk 😔.

jonge hond adopteren Met zijn gastmoeder heeft hij een hechte band; zij is zijn steunpilaar 💞. Maar de man in het gezin en de nog jonge zoon zijn in Caspers ogen bedreigend 😔. In plaats van dat dat langzaam maar zeker beter wordt, trekt Casper zich nu juist steeds meer terug... Overigens gaat het tussen de dochter van 10 jaar en Casper wél goed.

Gisteren, 2 september, was het volgens zijn paspoort Caspers verjaardag: hij is nu twee jaar. Totdat hij bij zijn gastgezin arriveerde, kende hij alleen het leven in een asiel. Toch is hij zeker geen echt angstige hond, maar hij heeft zijn onzekerheden. En vooral: hij heeft nu een rustige, voorspelbare omgeving nodig.

Een vrouwelijke eigenaar als steunpilaar, coach, verzorger en natuurlijk beste vriendin. Een hondenvriendje als voorbeeld en speelmaatje. Katten zijn gezellig, drukke kinderen niet (in Caspers ogen 😉).
Wanneer er ook een man in zijn gezin woont zal het mogelijk veel tijd en geduld vragen, maar we verwachten dat Casper op termijn ook met "zijn" man een hele goede band zal opbouwen. Niet álle mannen zijn in Caspers ogen bedreigend; het verschilt van man tot man. Wanneer het intakegesprek van beide kanten positief is, is een kennismaking waarschijnlijk de beste manier om te zien wat Casper er van vindt.

Casper is aanhankelijk, gevoelig, speels en heel zachtaardig. Bij een passende eigenaar en in een passende omgeving zal hij een gouden vriendje zijn ❤️‍🔥.
We gunnen deze lieve knapperd het allerbeste. Zijn gastgezin kan hem dat helaas op dit moment niet bieden en daarom zijn we met spoed op zoek naar een blijvende "mand" die hem helemaal past.

Wie wordt helemaal verliefd op Casper en kan hem bieden wat hij nodig heeft? Het is niet moeilijk om verliefd te worden op deze knapperd want zijn "beide harten" zijn van goud ❤️‍🔥❤️‍🔥!

Kijk op Caspers pagina voor aanvullende informatie en filmpjes: Casper, jonge hond adopteren 📄🎞️

Nog een jonge hond maar toch al een lang verleden in een asiel. Lieve Casper is nu in Nederland en beschikbaar voor adoptie.