logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jonge asiel hond adopteren

Afgelopen weekend arriveerden Kit, Wilma en Chanel bij hun adoptanten en gastgezin 🥳. Alle drie komen ze uit het asiel van Elisa, Do Good Rescue.

Begin juni deelden we een filmpje: dichtbij Elisa's asiel was een klein hondje gedumpt langs de weg. Gelukkig kon Elisa dit hondje te pakken krijgen, voordat het te laat was. In de regio waar Elisa woont en haar asiel heeft zijn dode (aangereden) honden langs de weg helaas een normaal straatbeeld... Het hondje werd KIT genoemd.

Hoe geweldig dat dit gedumpte zieltje nu veilig is in Nederland; ze is geadopteerd 🥳❤️! Kit is erg lief en - zij weet dat nog niet maar wij wel - ze zal nu voor altijd geliefd zijn 🙏.

WILMA kwam als ongewenste pup in het asiel terecht, zoals zo velen 😞. Onze teamleden hebben haar daar meermalen ontmoet. In het najaar van 2022 was ze een afwachtende pup, die liever de ruimte opzocht in plaats van het contact. In mei van dit jaar verraste ze ons: ze stond te springen om aandacht en genoot van geaaid en geknuffeld worden. We vonden een hele mooie match voor haar! Dit hondje - heel veel vacht en heel veel liefde op korte pootjes - is geadopteerd ❤️🥳! Wilma gaat Iris heten, een nieuwe naam voor haar nieuwe leven.

CHANEL tenslotte werd afschuwelijk verwaarloosd aangetroffen; gedumpt. Chanel is blind en toen ze werd gevonden was ze een angstig hoopje met een vervilte en sterk vervuilde vacht... Iedere gedumpte hond is schokkend. Maar sommige gevallen zijn nog extra 😭😡...

Elisa en haar dierenarts ontfermden zich over Chanel. Na het verwijderen van haar vacht en al het vuil kwam er al snel een blij en dankbaar hondje tevoorschijn...
Chanel is verwelkomd door één van onze gastgezinnen 🙏. Ze krijgt nu eerst alle rust en ruimte om te verwerken en als ze beschikbaar komt voor adoptie, dan zullen we daarover zeker berichten!

Lieve hondjes, lieve adoptanten en lief gastgezin, we wensen jullie heel veel geluk en plezier met elkaar ❤️🍀❤️🍀!

Drie adoptiehonden kwamen dit weekend aan in Nederland. Twee hondjes zijn al direct geadopteerd, één hondje komt eerst in opvang.