logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asiel hond ter adoptie

Een prachtige hond met een groot en een klein hartje 💞. Een groot hart als het gaat om liefde; Casper heeft veel te geven en is dankbaar voor liefde die hij krijgt. Een klein hartje als het gaat om zelfvertrouwen en vertrouwen in de wereld; dat deel moet nog groeien 🥰. Een goed begin daarmee is al in gang gezet bij zijn gastgezin!

Casper kwam als heel jonge pup terecht in een privé asiel in Roemenië. En anderhalf jaar later zat hij daar nog 😞, samen met zijn broertje. Eén van onze ervaren gastgezinnen werd hun reddende engel ❤️. Eerst werd broertje Coconut opgevangen; hij is inmiddels geadopteerd en het gaat heel goed met hem. En 1 juli was Caspers geluksdag; toen arriveerde hij bij hen 🙏.

Bij zijn gastgezin heeft deze knappe lieverd al mooie stappen gezet. Stap voor stap en stukje voor stukje ziet hij meer van de wereld en begint hij steeds meer te genieten. Met zijn gastmoeder heeft Casper een hechte band; zij is zijn steunpilaar. Mannen zijn in Caspers ogen bedreigender maar ook op dat punt zet hij goede stappen.
Om je een concreet beeld te geven: een paar dagen geleden waren er een man en een vrouw op bezoek, voor Casper onbekende mensen. Na een tijdje liet hij zich aanhalen door de vrouw en vond dat zichtbaar prettig. De man zat 2 meter verderop in een stoel en dat was oké.

Casper is geen blaffer. Als iets te bedreigend is in zijn ogen, dan zoekt hij zelf een veilige afstand.

Wie ziet Caspers beide harten 💞 en wil zijn kleine hart verder laten groeien?
Kijk dan op zijn pagina alsjeblieft, voor meer informatie over Casper en het thuis dat we voor hem zoeken 🏡: Casper, Jonge Hond Adopteren 📄🎞️

Wilt u een jonge hond adopteren? Casper heeft lange tijd in een asiel gezeten maar bij zijn gastgezin ontwikkelt hij zich al heel goed. Een intens lieve maar ook nog onzekere hond; we zoeken een baasje (m/v) met ervaring.