logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

update sterilisaties

Onze actie om neutralisaties van honden in Roemenië te bekostigen is een samenwerking met Soldiers for Romanian Dogs. Zij steriliseren zwerfhonden en ook honden met een eigenaar, die niet het geld hebben om dat betaald te laten doen. In het laatste geval gaat het meestal om honden die op het erf of in een tuin worden gehouden.

Op 11 augustus stond de 💰💰teller al op €1597,= ; genoeg voor het steriel maken van 53 honden. Onder meer door een geweldige donatie van 5050-shop kunnen we daar nu nog een hele hoop sterilisaties aan toevoegen ❤️🙏; in totaal 73 honden die nooit meer puppy's hoeven te krijgen dankzij jullie steun!

50-50 shop Steunt Dieren met Bestellingen maakt geweldig mooie dingen van vrijwel uitsluitend gerecyclede materialen en de omzet gaat voor 100% (!) naar goede dieren doelen ❤️❤️.

In een land met zo ontstellend veel ongewenste honden zonder toekomst zijn sterilisaties dé manier om al dat dierenleed terug te dringen. De eerste afbeelding bij dit bericht maakt duidelijk hoeveel elke sterilisatie scheelt 😲!

Van de eerste 15 sterilisaties plaatsten we eerder al foto's; bij dit bericht daarom alleen de meest recente. Er zijn inmiddels 26 honden gesteriliseerd/gecastreerd, betaald uit onze spaarpot 🐖. Er zullen er dus nog een heleboel volgen; DANKJEWEL allemaal 🙏❤️❤️!

Onze hulp voor zwerfhonden bestaat ondermeer uit het financieren van sterilisatie campagnes in Roemenië.