logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

asiel puppy Geslacht: ongeveer 40 puppy's beschikbaar, teefjes en reutjes
Leeftijd: de minimale leeftijd om naar NL te mogen reizen is 16 weken
Formaat: divers
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: wordt op aanvraag getest
Kan met andere honden: ja

Het privé asiel van Elisa, Do Good Rescue, beleeft moeilijke tijden. Niet alleen vangt Elisa extra honden op uit Oekraïne, er was ook lange tijd een (tijdelijk) verbod om Roemeense rescue honden te exporteren naar Groot Brittannië. Veel van Elisa's asielhonden worden normaal gesproken, via een stichting, juist in Groot Brittannië geplaatst... 😔

Er worden nu dus nauwelijks honden van Elisa geplaatst bij gastgezinnen en adoptanten terwijl het aantal honden dat haar hulp hard nodig heeft toeneemt.

Momenteel zijn er in Elisa's asiel ook heel veel puppy's beschikbaar. Maar realiseert u zich wel dat deze hondjes nog helemaal opgevoed moeten worden en van alles moeten leren! Ze zijn niet zindelijk, ze zijn geen kleine kinderen en katten gewend en ze hebben nooit eerder in een huis gewoond. Daarom is voldoende tijd en ervaring een vereiste. Een thuis met tuin in een rustige woonwijk heeft de voorkeur. Een huisbezoek maakt deel uit van de adoptieprocedure. 

Wilt u een hond uit Elisa's privé asiel opvangen of adopteren? Een puppy, of liever juist een volwassen of senior hond? Dat zou geweldig zijn! Vooral voor de hond in kwestie, maar ook omdat elke hond die het asiel kan verlaten ruimte geeft voor een volgende hond die de hulp van Elisa's asiel heel erg hard nodig heeft. Stuur ons gerust een bericht om te informeren naar de beschikbare pups; ons team heeft een deel van hen zelf ontmoet en we kunnen altijd aan Elisa de nieuwste informatie vragen. Een deel van de beschikbare puppy's en oudere honden staat beschreven op onze pagina Honden die wachten op een gastgezin / adoptant inclusief foto's en filmpjes. Het is voor ons onmogelijk om álle beschikbare pups / honden die in ditt asiel zitten op onze site te presenteren, maar via een bericht aan ons kunt u altijd informatie vragen.

Meer informatie over onze adoptie procedure vindt u op de pagina's Adopteren en een toelichting op het worden van gastgezin vindt u op onze pagina Gastgezin worden

Ook financiële steun is hard nodig. Voor het dagelijkse voer voor alle honden in het asiel, voor de dierenartskosten, sterilsaties en castraties, het (bescheiden) salaris van de vaste medewerkers...
Wilt u de honden in Elisa's opvang ondersteunen door middel van een donatie? Elke euro helpt! Ons rekeningnummer is NL66 RABO 0108573974 t.n.v. Straydogs Rescue Nederland, graag o.v.v. Opvang Elisa.
Gebruik maken van dit betaalverzoek kan ook (het bedrag kunt u zelf invullen): https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/...

Vragen? Stuur ons een berichtje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

asiel puppy 's

Voor meer informatie over Elisa's privé asiel kunt u de volgende artikelen lezen:

Vrijwilligers gezocht: honden knuffelen in het asiel (30 mei 2023)
Onze honden
HELP de honden en katten van asiel Elisa (2 februari 2023)
We durven het bijna niet te vragen... (25 oktober 2022)
Heel veel puppy's in het asiel van Elisa - ter adoptie (5 juni 2022)
Hulp voor de asielhonden van Elisa's privé asiel (15 mei 2022)
Inzamelactie hulpgoederen voor Elisa (Roemenië / Oekraïne) (2) (6 april 2022)
Inzamelactie hulpgoederen voor Elisa (Roemenië / Oekraïne) (1) (20 maart 2022)
Een nieuwe samenwerking: het privé asiel van Elisa (8 februari 2022)

Aanbevolen: Elisa's Instagram account, DoGood Rescue Romania:
https://www.instagram.com/dogood_romania/

 

Filmpje, heel veel puppy's in het asiel van Elisa... De beelden zijn gemaakt door twee van onze teamleden die Elisa's privé asiel begin juni 2022 (en later opnieuw begin november) hebben bezocht. Het filmpje is beter met geluid.

Foto's van een deel van de puppy's in het asiel van Elisa: