logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

asiel puppy ter adoptie

Geslacht: teefje
Leeftijd: geboren april/mei 2022
Formaat: middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Dit is Dykuma, een vrolijke en heerlijk onbevangen pup. Zoals ontstellend veel puppy's is ze als heel jonge pup langs de weg gevonden en in veiligheid gebracht in het privé asiel van Elisa. Daar worden de honden goed verzorgd en hebben ze dagelijks contact met verschillende medewerkers en vrijwilligers. Maar natuurlijk is het leven in een asiel verre van ideaal, zeker met de herfst en winter in aantocht.

In Roemenië heeft een pup in het asiel zo goed als geen kans om geadopteerd te worden, daarom wil onze stichting graag een opvangplek of een adoptant in Nederland voor haar vinden.

Profiel adoptant:
Voor Dykuma zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. 

* Deze pup verblijft nu nog in een kennel in Roemenie en we weten niet heel veel over haar. Verder is zij nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze prachtige vrolijke pup een veilig thuis?
Wanneer u Dykuma wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpje: