logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hulp voor asielhonden

 

Het privé asiel van Elisa beleeft moeilijke tijden. Niet alleen vangt Elisa extra honden op uit Oekraïne, er is nu ook een (tijdelijk) verbod om Roemeense rescue honden te exporteren naar Groot Brittannië. Veel van Elisa's asielhonden worden normaal gesproken, via een stichting, juist in Groot Brittannië geplaatst 😔

Het Britse importverbod geldt ook voor andere buurlanden van Oekraïne. Men is bang dat Oekraïense honden illegaal via die buurlanden naar Engeland komen, zonder de benodigde Rabies controles.

Er worden nu dus nauwelijks honden van Elisa geplaatst bij gastgezinnen en adoptanten terwijl het aantal honden dat haar hulp hard nodig heeft toeneemt. Zo zijn er afgelopen week 12 honden bij gekomen, omdat hun verzorger is overleden. De honden zijn in slechte conditie, ze hebben jarenlang in erbarmelijke omstandigheden geleefd. De foto's en de filmpjes bij dit bericht spreken (helaas) voor zich 😞 .

Daar waar we kunnen willen we Elisa's asiel helpen. Hulp die door ons al is toegezegd en in gang gezet is de aanleg van een omheind speelveld bij het asiel en een maandelijkse financiële bijdrage om een extra asielmedewerker te kunnen betalen. De eerste palen van het speelveld zijn inmiddels geplaatst 💖!

Meer financiële steun is hard nodig. Voor het dagelijkse voer voor alle honden in het asiel, voor de dierenartskosten die voor de twaalf nieuwkomers gemaakt zullen moeten worden...
Wilt u de honden in Elisa's opvang ondersteunen door middel van een donatie? Elke euro helpt. Ons rekeningnummer is NL66 RABO 0108573974 t.n.v. Straydogs Rescue Nederland, graag o.v.v. Opvang Elisa.
Gebruik maken van dit betaalverzoek kan ook (het bedrag kunt u zelf invullen): https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/...

Daarnaast zou het geweldig zijn als we weer een aantal hondjes van Elisa naar Nederland kunnen laten komen. Daarvoor zoeken we gastgezinnen, voor tijdelijke opvang of met een optie op adoptie. De komende week zullen we enkele honden van Elisa nader voorstellen, maar natuurlijk kunt u ook nu al een intake formulier invullen wanneer u gastgezin wilt worden. Op onze pagina Gastgezin worden vindt u meer informatie.

Vragen? Stuur ons een berichtje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Filmpjes, de twaalf honden van wie de verzorger is overleden:

Foto's van enkele van deze twaalf honden en de omstandigheden waarin ze jaren hebben geleefd: