Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Panda

klein hondje adopteren

Geslacht: reu
Leeftijd: geboren maart/april 2022
Formaat: kleine hond
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)
De pups zijn vanwege hun jonge leeftijd nog niet gecastreerd / gesteriliseerd en dit zal als ze wat ouder zijn nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Tijdens de adoptie procedure adviseren wij u graag over de beste leeftijd voor castratie / sterilisatie.

 

Informatie:
Panda is in Roemenië, net als afschuwelijk veel andere puppy's, gedumpt als ongewild. Natuurlijk is er in de opvang van Elisa een plekje voor hem vrij gemaakt, maar pups als Panda hebben in Roemenie vrijwel geen kans op adoptie. Daarom zoeken wij nu een eigen thuis voor hem! Of een gastgezin in Nederland die hem wil opvangen en begeleiden tot een adoptant voor hem gevonden is.

In Elisa's privé asiel verblijft Panda nu samen met andere puppy's in een kennel waar hij goed verzorgd wordt en hij heeft dagelijks contact met (verschillende) mensen/vrijwilligers. Maar een kennel-leven is natuurlijk geen leven voor zo'n hondje...

Ons team heeft deze lieve pup begin juni zelf ontmoet in Roemenië  (zie de filmpjes).

Panda is een heel sociale en speelse pup, die ondanks zijn kleine formaat veel zelfvertrouwen heeft. We verwachten dat Panda eenmaal volwassen een kleine hond zal zijn, of misschien een kleine middelmaat. Qua lichaamsbouw, kleuren en karakter doet hij denken aan een Jack Russell Terrier.

Deze leuke pup is reisklaar voor een enkeltje Nederland. Hij is volledig gevaccineerd, gechipt en heeft een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk heeft hij ook een eigen paspoort.

Profiel adoptant:
Voor Panda zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. 

* Dit hondje verblijft nu nog in een kennel in Roemenie en we weten niet heel veel over hem. Verder is hij nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat hij alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze pup een thuis?
Wanneer u een hondje wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Update 1 okt.één van onze ervaren gastgezinnen heeft tijdelijke opvang aangeboden voor Panda! Hij reist op 13 oktober naar Nederland.

Wilt u eerst meer informatie over deze pup of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's (september):

Filmpjes (beelden van begin juni):