logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hulpgoederen roemenië oekraïne

 

Vanaf het moment dat we Elisa leerden kennen waren we onder de indruk van haar werk en de combinatie van haar zachtaardige karakter met heel veel energie en doorzettingsvermogen. Sindsdien is ons respect voor haar, haar man en haar team nog verder gegroeid; haar inzet en succes om zowel Roemeense als Oekraïense dieren en mensen te helpen maken diepe indruk op ons.

Elisa’s privé asiel is in Solca (Roemenië), dat is vlakbij de grens met Oekraïne. Sinds dag één van oorlog in Oekraïne helpt Elisa bij en over die grens. Ze neemt vluchtelingen (mens en dier) in huis, zamelt duizenden kilo’s aan diervoeding en andere hulpmiddelen in en weet die ook naar asielen in Oekraïne te transporteren. En intussen gaat thuis de goede zorg voor al haar dieren in en om haar asiel “gewoon” door, alsof ze er niet plotseling nog een dagtaak bij heeft gekregen.

Binnenkort gaat een goede bekende van onze stichting met een transportbus naar Roemenië, om hulpgoederen te brengen naar Elisa. We hebben al een eerste partij voer verzameld en vragen jullie hulp om die bus stampvol te krijgen.

De dingen die Elisa nu het meest nodig heeft voor de dieren in Roemenië en in Oekraïne zijn:

  • Hondenvoer, vooral ook voer voor puppy’s en dieetvoer zoals hypo allergene brokken
  • Kattenvoer, ook voer voor kittens en dieetvoer
  • Draagmanden/transportbenches voor katten, kattentuigjes
  • Producten tegen vlooien, ontwormingsmiddelen
  • Puppy pads

Ook geopende zakken voer zijn welkom, mits ze goed zijn dichtgeplakt.

Naast de bovengenoemde producten zijn we ook blij met mensen die zich aanmelden als inzamelpunt; het zou fijn zijn als we verspreid over het land een aantal adressen hebben waar te doneren goederen naartoe kunnen worden gebracht 💖.

Wilt u helpen of heeft u een vraag? Stuur ons een bericht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ✉