logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

adoptanten gezocht
adoptanten gezocht

 

Voor deze vier honden - Ringo, Cico, Emil en Emma - zijn we op zoek naar gastgezinnen en/of adoptanten. Zij hebben uw hulp hard nodig 🙏.

Ringo verblijft tijdelijk bij een dierenopvang in de gemeente Zaltbommel. Vergeleken bij zijn omstandigheden in Roemenië is het daar al een paradijs, maar wat hij echt nodig heeft is een eigen baasje, een leven als huishond. Ringo is een grote middelmaat. Hij is lief, enthousiast en heel speels. Ringo moet nog veel leren; hij heeft nooit in een huis geleefd of een baasje gehad, voor zover we weten. Bij de opvang blijkt al dat Ringo graag en snel leert 💖. Bekijk Ringo's pagina voor meer informatie over hem.

Cico is door onze contactpersoon Ioana gered uit het grote gemeentelijke asiel Mihailesti. Hij verblijft nu in particuliere opvang in Roemenië.
Cico kan vanaf eind april voor tijdelijke opvang terecht bij één van onze ervaren gastgezinnen. Maar wanneer we voor die tijd een passende plek voor hem vinden bij iemand die hem wil opvangen met een optie op adoptie dan laten we dat in Cico's belang vóór gaan. Over Cico weten we niet veel; het filmpje op Cico's pagina geeft wel een goede eerste indruk.

Emil en Emma zijn broer en zus, ze zijn nu ongeveer 10 maanden oud. De eigenaar in Roemenië meldde zich bij Elisa's opvang om de moederhond te laten steriliseren. In overleg was de eigenaar bereid om de beide pups van deze hond, Emma en Emil, over te dragen aan Elisa zodat ze een fijne toekomst als huishond tegemoet kunnen zien.

** Update: Emma is gereserveerd! ** Emma is de dappere van de twee; energiek, vrolijk en nieuwsgierig. Ze vindt aandacht van mensen wel een beetje spannend maar ook geweldig. Op Emma's pagina vindt u naast meer informatie ook een filmpje van haar.

Emil is terughoudender. Voor hem is de verhuizing van de tuin waarin hij opgroeide naar het asiel van Elisa behoorlijk overweldigend. In de kennel, tussen de andere hondjes, is het oké. Maar aan contact met mensen die hij (nog) niet goed kent moet hij nog wennen. Hoewel hij bijvoorbeeld geaaid worden heel spannend vindt reageert hij niet met agressie; Emil is heel zachtaardig, een aandoenlijk ventje 🥰. Bekijk zijn filmpjes op Emil's pagina.

ringo ter adoptie
Ringo
cico klein hondje adopteren
Cico
emil ter adoptie
Emil
emma ter adoptie
Emma