logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

senior hondje eve geadopteerd

Héél goed nieuws zelfs 😃! Want onze lieve EVE ❤️❤️ is voor altijd THUIS! Dit zachtaardige hondje is volgens haar paspoort tien jaar, maar waarschijnlijk is ze nog wat ouder. Ze zat jarenlang opgesloten in een hokje waar ze nooit uit werd gelaten... Misschien zelfs van puppy af aan, dat weten we niet zeker.

Toen haar eigenaar overleed - een baasje kunnen we het niet noemen 😡 - ontfermde Elisa zich over de honden, twaalf in totaal. Het asiel was een verbetering natuurlijk, maar het bleef een leven in een kennel...

Eén van onze ervaren opvanggezinnen durfde het aan en dus kon Eve naar Nederland komen 🙏🙏 Enorm bedankt Siv, je staat altijd klaar voor honden die extra kansarm zijn. En na kortere of langere tijd zijn ze allemaal klaar voor een heerlijk eigen thuis en krijgen ze dat ook🏡💞!

Eve heeft lang bij Siv in opvang gezeten, 9 maanden. Dat lag niet aan haar gedrag of karakter, want ze bleek socialer dan we dachten toen ze nog in Roemenië zat. En in haar vertrouwen in zichzelf en in de grote wereld maakt ze met hulp van Siv prachtige stappen ❤️❤️. Maar het duurde lange tijd om er achter te komen waar haar gezondheidsklachten vandaan kwamen en hoe dat te behandelen.

Toen Eve recent beschikbaar kwam voor adoptie, meldde zich de kandidaat van Eve's en onze dromen: Eve is geadopteerd door de eigenaren van Sneupen bij Willem 🥳❤️! Lieve en ervaren mensen die we goed kennen, waar onze opvanghonden altijd welkom zijn voor een bezoek aan de snuffeltuin en die een paradijsje aan Eve bieden 🙏

Eve is afgelopen vrijdag verhuisd en ze doet het fantastisch! Ze is met open poten ontvangen door Willem en OMA, de andere honden in dit gezin. De armen en harten van haar nieuwe baasjes waren al wijd open vanaf het moment dat ze besloten dat Eve voor altijd welkom was ❤️❤️.

Eve start haar nieuwe leven met een nieuwe naam: Johanna. Een leven in een perfect passend thuis, we zijn zó dankbaar en blij voor dit senior meiske 🥳🥳!

Lieve Eve / Eefje / Johanna, wat een mazzelhondje ben jij! En na de berg ellende die je in je leven hebt gehad is dat je enorm gegund 🥰. Geniet ervan meiske 😘!

Lieve iedereen die heeft bijgedragen om dit mogelijk te maken: dankjewel 🙏!! Elisa, de donateurs voor de medische kosten voor Eve, onze dierenarts Claudia en natuurlijk in het bijzonder Siv en Eve's adoptanten . We wensen Eve/Johanna en haar nieuwe gezin heel veel geluk en plezier met elkaar ❤️🍀 ❤️🍀

Senior hondje Eve is geadopteerd! Na vele jaren in een hokje en in een asiel, heeft ze nu een paradijselijk thuis.