logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

puppy's uit het asiel in Nederland

❗❤️Update 15 november: We hebben een plek gevonden voor Printz ❤️❗

Een aantal van onze teamleden zijn op bezoek bij Elisa's asiel in Roemenië. Ze/we hebben een noodgeval 😞💔

Printz is een heel zachtaardige, lieve en sociale hond. Hij is tweemaal geopereerd, heupkopresecties. In die tijd zat hij in een ander asiel. Na de operaties werd hij steeds meer depressief 😢. Hij is verplaatst naar Elisa in de hoop dat het daar beter zou gaan met deze lieve hond.

Helaas gaat het niet beter: Printz is nu zo depressief dat hij niet meer wil eten, tenzij hij gevoerd wordt uit de hand en daarbij aandacht en liefde krijgt... 😞

Intussen is de arme hond graatmager. Rolien heeft vandaag een klein stukje met hem gewandeld en het is schokkend hoe slecht zijn conditie is. Zijn spieren zijn grotendeels verdwenen, terwijl die juist goed ontwikkeld zouden moeten zijn om op die manier zijn heupgewrichten te ontzien.

Printz was zó blij dat hij mee mocht wandelen 🥰 maar na 150 meter lopen kon hij eigenlijk niet meer verder, te verzwakt 😢...

Printz is sociaal en lief voor mensen, honden en katten. Nu hij niet meer wil eten in het asiel en bovendien de winterse kou in aantocht is (de kennels zijn onverwarmd), zal hij daar niet lang meer leven 💔😞😞 Hij is pas twee jaar.

Dus alsjeblieft, wie wil en kan deze lieverd een warme plek bieden en hem de zin om te leven teruggeven 🙏🏡? Een adoptie zou fantastisch zijn, maar tijdelijke opvang is ook geweldig! Het zal heel letterlijk zijn leven redden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬


Printz was zó blij dat hij mee mocht wandelen 🥰 maar na 150 meter lopen kon hij eigenlijk niet meer verder, te verzwakt 😢...:

Deze lieve hond in het asiel van Elisa heeft het opgegeven; hij wil niet meer eten en is heel depressief...