Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Eve

 

eve senior hondje adopteren

Geslacht: teef, gesteriliseerd
Leeftijd: senior hondje, circa 9 jaar
Formaat: kleine hond / kleine middelmaat
Kan met kinderen: onbekend
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: nee

Informatie:
Super lieve Eve is een kleine senior hond van circa 9 jaar. Ze heeft in Roemenië jaren lang in een klein hok gewoond maar is desondanks erg lief naar mensen toe. Ze geniet intens van aandacht en geaaid worden.

Toen Eve's eigenaar overleed konden zij en haar lotgenootjes terecht bij een privé asiel in Roemenië. We hebben lang gezocht naar een gastgezin in Nederland voor Eve, want in Roemenië maakt een asielhond zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden. Gelukkig kwam er een plekje vrij bij één van onze ervaren opvangers in Amsterdam en daar is Eve is op 3 februari gearriveerd. Hier kan ze bijkomen van de reis en al haar ervaringen en maakt ze een beginnetje met haar leven als huishond.

eve senior hondjeVoorlopig profiel adoptant:
Nu Eve bij één van onze gastgezinnen verblijft leren we haar steeds beter kennen. Wanneer we aanvullende informatie hebben dan wordt dat op deze pagina aangevuld.
Voor Eve zoeken we iemand die haar graag een voor-altijd-thuis wil bieden. Eve heeft tot haar aankomst in Nederland nog nooit in een huis gewoond en haar wereldje is altijd heel erg klein geweest. We zoeken daarom mensen met ervaring die zich realiseren dat de overgang naar een leven als huishond voor Eve heel groot is en geduld en tijd vraagt. Bang voor mensen is ze zeker niet!

Eve is niet altijd sociaal naar andere honden. In het Roemeense privé asiel deelde ze een kennel met een reutje en dat ging wel goed. We zoeken bij voorkeur een adoptant waar Eve het enige hondje in het gezin zou zijn. Naar katten toe gedraagt Eve zich wel sociaal.

Eve zal naar onze verwachting een heel dankbaar en baasgericht hondje zijn in een rustig huishouden, in een rustige woonomgeving. Een goed omheinde en liefst afgeschermde tuin vinden we voor haar ook belangrijk. Dan hoeft Eve de eerste tijd niet persé mee uit wandelen.

Op de filmpjes en foto's is goed te zien hoe Eve enorm geniet van geaaid worden. Degene die aait in het filmpje van 2 november is één van onze teamleden, op bezoek in Roemenië; voor Eve iemand die ze niet kent.

Meer informatie over onze adoptie procedure vindt u op onze pagina Adopteren.

Foto's / filmpjes, Eve in Nederland:

Filmpje van een genietende Eve, 2 november 2022, Roemenië:

Wandelen met Eve, 3 november 2022, Roemenië:

Foto's van Eve, in Roemenië :

Eve en Evian, eindelijk uit hun hok: