logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

ringo ter adoptie

 

Update 20 april: voor Ringo is een gastgezin gevonden 💖💖

Ringo is een prachtige reu (gecastreerd) van 3 jaar met een sociaal, vrolijk en speels karakter. Hij is energiek, enthousiast en leergierig. Ringo wacht in een dierenpension in Nederland totdat we een goede plek voor hem gevonden hebben.

Onze stichting haalde hem uit het gemeentelijk asiel van Resita, waar de omstandigheden afschuwelijk zijn. Daarna heeft Ringo nog lange tijd in een ander asiel gezeten. Helaas kregen we weinig tot geen informatie van dit asiel over Ringo, waardoor het lange tijd niet lukte om een gastgezin voor hem te vinden.

Recent hebben we hem naar Nederland gehaald en hem tijdelijk ondergebracht bij een goed hondenpension (in Bruchem, gemeente Zaltbommel), zodat we een indruk konden krijgen van zijn karakter. Ringo blijkt een super vriendelijke enthousiaste hond 💖. Ontroerend, vinden wij, dat hij na 3 jaar ellende nu toch zo blij en open in het leven staat.

Ringo wordt in het dierenpension goed verzorgd en er wordt zelfs met hem getraind; hij loopt inmiddels al goed mee aan de lijn. In de koffiepauzes mag Ringo bij de medewerkers in de kantine, wat hij geweldig vindt. Maar wat we hem heel graag gunnen is een heerlijk leven als huishond. Een eigen baasje, veilig en geliefd zijn voor altijd 💕.

Wie ziet in Ringo zijn of haar enthousiaste maatje, om samen te wandelen, te spelen, te knuffelen en te genieten? Als gastgezin kunt u Ringo tijdelijk opvangen en begeleiden tot er zich een perfect baasje (m/v) voor hem aandient. Of u kunt Ringo opvangen met de bedoeling hem te adopteren, dat zou voor Ringo nóg geweldiger zijn.

Interesse in deze knappe jongen? Kijk op Ringo's pagina voor meer informatie alstublieft, of stuur ons een berichtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ❤️