logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

ringo adoptiehond

 

Van een leven in Roemeense asielen naar huishond in Nederland is een grote overgang, maar Ringo doet het geweldig 💖! Het ligt dus zeker niet aan Ringo dat we een andere plek zoeken voor hem. Hij heeft enorme pech; de kat van zijn gastgezin is bang voor Ringo 😞 en om die reden heeft zijn gastgezin ons verzocht om een andere plek te zoeken voor hem.

Ringo (3 jaar) is een sociale, vrolijke hond. Bovendien leert hij ontzettend snel omdat hij heel slim is én gek op voertjes.

In huis is Ringo rustig, hij kan heerlijk slapen en kalme activiteiten zoals lekker kluiven en een hersenwerkje helpen hem heel goed om alle nieuwe indrukken te verwerken Ringo vindt het ook heerlijk om lekker uit het raam te kijken of in het zonnetje te liggen doezelen. Ook ligt hij graag gezellig naast zijn gastmoeder op de bank.

ringo adoptie hondRingo negeert de kippen van het gastgezin, keurig 👍! Hoe hij met katten is weten we nog niet precies, maar we denken dat hij prima kan samen leven met een zelfverzekerde kat die niet wegloopt voor Ringo.

Buiten loopt Ringo netjes mee aan de lijn en wil hij graag lekker veel snuffelen. Met andere honden doet Ringo het super 💖!

Voor Ringo zoeken we een (t)huis in een rustige omgeving met een fijn wandelgebied. Lieve mensen die ervaring hebben met honden en deze knapperd graag een fantastisch leven willen bieden, of een fijne opvangplek tot we zijn voor-altijd-thuis hebben gevonden. Ringo kan bij andere honden worden geplaatst maar ook als enige hond. Een gezin met jonge kinderen vinden we voor Ringo (nog) te druk, maar met oudere kinderen zou wel prima kunnen.

Wie ziet in Ringo een maatje-voor-altijd, of kan hem een fijne opvangplek bieden tot we zijn voor-altijd-thuis gevonden hebben? Ringo heeft veel liefde te geven en wil graag (stap voor stap) de wereld verkennen en heel veel leren.

Op Ringo's pagina vindt u aanvullende informatie over Ringo (inclusief een filmpje van hem). Ook vindt u op onze site informatie over het worden van gastgezin en over onze adoptie procedure. Natuurlijk kunt u ons ook een berichtje sturen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌

** UPDATE 2 mei: ons teamlid Renzina, hondengedragstherapeut, en haar man gaan Ringo opvangen 💖💖. Zij wonen in de provincie Groningen en vanuit daar zullen we verder zoeken naar Ringo's perfecte baasje-voor-altijd.

Foto's Ringo bij zijn gastgezin: