logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

amigo ter adoptie hond

 

Amigo is een aanhankelijke clown. Een puppert nog, 8 maanden jong. Bij een passende eigenaar zal hij schitteren vanwege zijn trouw, zijn leergierigheid en zijn grappige fratsen. Amigo heeft veel energie en veel hobby's 🙂. Op termijn zou Amigo graag een hondensport beoefenen; hij heeft alles in zich om samen met zijn baasje een top team te worden.

Miegels is kieskeurig in zijn sociale contacten. Baasgericht als hij is staan zijn opvangbaasjes als favoriet in zijn vriendenlijst. Andere contacten? Daar heeft Amigo weinig behoefte aan, maar hij maakt inmiddels wel wat ruimte voor wat goede kennissen. Deze baasgerichte trouwe vriend heeft gewoon wat tijd nodig om aan anderen te wennen.

Amigo is sociaal met honden en met katten. Hij loopt goed mee aan de lijn en vindt wandelen geweldig, zo lang het niet in een al te drukke omgeving is.

Voor Amigo zoeken we een baasje met ruime hondenervaring. Amigo voelt zich fijn in een rustig huishouden, met duidelijke regels en routines. Bij mensen die vriendelijk maar duidelijk leiding geven, zodat Amigo weet wat er van hem verwacht wordt. Amigo is actief, slim en naar zijn baasjes toe heel welwillend en leergierig.

Omdat hij zich niet prettig voelt in een drukke omgeving wordt Amigo niet geplaatst in een stad. Hij zou het leuk kunnen hebben met een andere hond, maar dit is niet noodzakelijk.

Wie smelt voor deze vrolijke clown en staat tegelijkertijd stevig in zijn of haar schoenen zodat Amigo duidelijke begeleiding krijgt?

Kijk op Amigo's pagina voor meer informatie of stuur ons eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💖