logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

cico en jerry

 

Dit weekend zijn twee ukkepuks vanuit Roemenië gearriveerd bij hun gastgezinnen, Jerry en Cico 💖

Jerry is een hondje met een koppie om meteen voor te smelten 🥰. Het arme dier zat in het gemeentelijk asiel van Cornetu en daar zou hij niet lang meer geleefd hebben; een bacteriële infectie had de huid op zijn buik ernstig aangetast. Eén van onze contactpersonen in Roemenië haalde hem op ons verzoek uit het gemeentelijk asiel. Jerry werd opgenomen in een dierenkliniek zodat de nare infectie kon worden behandeld. Gelukkig is zijn herstel voorspoedig verlopen en afgelopen week was het zo ver: Jerry mocht naar Nederland reizen! Eén van onze gastgezinnen keek al weken uit naar Jerry's komst en Jerry heeft bij hen een top-plek om aan zijn nieuwe leven te beginnen 💖💖.

De tweede knapperd die dit weekend aan zijn nieuwe leven is begonnen is Cico, een prachtig klein ventje van 2 jaar. Cico is door onze contactpersoon Ioana gered uit het grote gemeentelijke asiel Mihailesti. De reis was lang maar Cico heeft het op de eerste dag in Nederland al meteen naar zijn zin. Cico vindt het heerlijk om geaaid te worden, heeft vrolijk het huis en de tuin geïnspecteerd en besloot tegen bedtijd dat het nu tijd was om te spelen 🙂.

Zet 'm op Jerry en Cico; jullie mogen gaan genieten van een nieuw leven. Dankjewel Jacqueline en dankjewel Siv! Dankzij gastgezinnen zoals jullie gaan deze beide hondjes die in Roemenië niet lang meer geleefd zouden hebben nu alsnog een heerlijk hondenleven krijgen.