logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

oudere adoptie hond mac

 

❗❗ update 16 oktober: voor Mac hebben we een adoptant gevonden 💖💖

Mac is een vrolijke en gezellige lieverd 🥰. We zoeken al een tijd een baasje (m/v) voor hem 🏡🧍🏼‍♂️ en we zijn verbaasd dat er tot nu toe geen serieuze gegadigde voor hem is 🤷‍♀️.

Mac is een fitte senior van tien jaar en een kleine middelmaat. Hij geniet zichtbaar van aandacht van zijn baasje; hij wordt graag geaaid en gekriebeld en is graag dicht bij je in de buurt. Toch kan hij als het nodig is ook prima even alleen thuis blijven.

Mac gaat ook graag mee om een uurtje te wandelen in het veld of bos. Zijn conditie en bespiering worden steeds beter 👍. Zijn állergrootste hobby is eten 😆 en dat maakt hem relatief gemakkelijk trainbaar.

senior adoptiehond macWaarom is Mac dan nog niet geadopteerd? We weten het niet zeker, maar misschien omdat we een thuis voor hem zoeken zonder andere huisdieren. Mac kan erg jaloers reageren en dat geeft spanningen tussen Mac en de honden met wie hij bij zijn gastgezin verblijft. Ook tegen poezen is Mac niet altijd aardig.

De mensen die ons volgen hebben meestal al één of meer honden en/of katten. Het zou geweldig zijn als jullie Mac's bericht willen delen, zodat we hopelijk een bredere doelgroep bereiken 💕.

Voor Mac zoeken we een thuis met omheinde tuin in een rustige (dorpse) omgeving. Lieve mensen die (enige) ervaring hebben met honden en deze lieverd graag nog fijne senior jaren willen bieden. En zoals al genoemd: we zoeken voor Mac een thuis zonder andere honden en zonder katten.

Mac's volledige profiel, foto's en ▶ filmpjes staan op de pagina Mac, een oudere adoptie hond.