logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein hondje ter adoptie

 

Een klein hondje met een groot karakter; onze kleine Cico is beschikbaar voor adoptie 🧍🏼‍♂️ 💕!

Cico is nog geen 2 jaar oud en nog volop in ontwikkeling. Hij is niet ons makkelijkste hondje maar wel een hartendief 💖.

klein adoptie hondjeCico is een hondje dat nog snel overprikkeld raakt en dan heftig kan reageren ⚡. Bij een goede begeleiding komt hij tot rust en dan is Cico vooral een vrolijk en speels ventje, dat graag geaaid wordt of tegen zijn baasje aan wil liggen 🥰.

Tegenover onbekende mensen, honden en situaties is Cico nog onzeker. We zoeken daarom voor Cico ervaren mensen met alle tijd en alle geduld. Cico is gebaat bij een rustig thuis met duidelijke routines en regels.
Een omheinde tuin staat ook op ons verlanglijstje 🏡🌳. Dan kan Cico eerst in zijn nieuwe huis en tuin wennen en vertrouwen in u krijgen, voordat een eerste wandeling aan de orde is.

Meer lezen over over dit aandoenlijke ventje en ▶ filmpjes van hem bekijken? Kijk op zijn pagina, Klein hondje Cico ter adoptie.

Bij vragen over Cico kunt u ons natuurlijk mailen, we vertellen graag meer over hem! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📃