logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hulp gevraagd

 

We vragen jullie hulp voor de honden in de tuin van Mevrouw Geta. Een oude gepensioneerde vrouw die honden in veiligheid brengt in haar tuin. Met alle goede bedoelingen uiteraard, maar zonder contacten met stichtingen zijn er geen adopties en wordt het aantal honden langzamerhand problematisch.

311518356 473996011420490 4913996476414560651 nZe heeft geen geld om genoeg eten te kopen voor de honden, laat staan dat er geld is voor medicatie of sterilisaties. Één van de rescuers waar we al jaren mee samenwerken probeert mevrouw Geta te helpen waar ze kan, maar het is gewoon te veel.

Vandaag gaat één van onze teamleden naar Boekarest, zij zal ook naar de honden van mevrouw Geta gaan. We willen heel graag een mooi geldbedrag meenemen zodat we de behandeling van de honden met demodex en scabiës kunnen starten, meebetalen aan sterilisaties en voor het kopen van voer.

Uiteraard wordt er ook gekeken naar honden die geschikt zijn voor adoptie, daarover later meer.

Wanneer u wilt bijdragen dan kunt u de onderstaande betaallink gebruiken. U kunt zelf het bedrag invullen; elke bijdrage is heel welkom!
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=a8z2...

Natuurlijk kunt u ook uw bijdrage overmaken op ons rekeningnummer, onder vermelding van Honden mw Geta. Ons rekening nummer is NL66 RABO 0108 573974 t.n.v. Stichting Straydogs Rescue Nederland. Dankuwel 🙏