logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

nederland adoptie honden

 

Dit weekend zijn drie hondjes aangekomen bij hun gastgezinnen in Nederland ❤️. Van een ellendige of echt afschuwelijke situatie naar een veilig (tijdelijk) thuis met lieve mensen; voor elke hond die we dat kunnen geven blijft dat voor ons speciaal 🙏🏻💞.

Eddie en Sprietje zijn in Roemenië beide in het gemeentelijk asiel Arad terecht gekomen. Eén van de meest wrede plekken waar je als hond kunt zijn... Veel te veel honden dicht op elkaar, geen medische zorg en medewerkers die de honden nog erger behandelen dan oud vuil. Recent schopte in dit asiel een medewerker een hondje dood, omdat ze uit angst over hem heen plaste... Hij had het hondje opgetild omdat ze er uit kon; er was een adoptant voor haar 😞🤬!!

Eddie en Spriet hebben geluk gehad. Ze werden in het asiel opgemerkt door één van onze Roemeense contactpersonen en zij nam hen mee naar haar privé opvang. En nu ze een opvangplek hebben in Nederland ziet hun toekomst er heel goed uit ❤️!
Eddie is een senior hondje (naar schatting 12 jaar) en Sprietje wordt geschat op 4 jaar. Ze zijn beide kleine hondjes.

Babs is bofhondje drie van deze week. Zij kreeg als zwerfhondje een tijdelijk plekje via Elisa's privé asiel, Roemenië. De bedoeling was om haar na sterilisatie weer terug te zetten, want triest genoeg is het asiel méér dan overvol. Tijdens Babs verblijf in het asiel kwam één van onze teamleden daar op bezoek. Babs viel op door haar super zachtaardige en aanhankelijke karakter. We zochten met spoed een opvangplek voor haar in Nederland en dat is dus gelukt ❤️!
Ook Babs is klein en zij wordt geschat op 2 jaar.

Alle drie de hondjes zijn sociaal en super lief. Ze mogen nu eerst bijkomen van alle stress en een beginnetje maken met het leven als geliefde huishond in Nederland. Via hun gastgezinnen gaan we ze goed leren kennen. Ze staan al op onze site (inclusief filmpjes 🎞️) en zijn binnenkort beschikbaar voor adoptie.

Deze adoptie honden verblijven in Nederland, bij onze gastgezinnen.