logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

senior hondje adopteren

 

Wie maakt van opa Shandy's senior jaren de tijd van zijn leven 🏡💕?

Shandy werd in Roemenië gedumpt in een gemeentelijk asiel / dodingsstation. Als klein senior hondje van 11 jaar en bovendien slechtziend zou hij het daar niet lang gered hebben... 😞

Gelukkig werd hij opgemerkt door één van onze contactpersonen en kreeg hij een plekje in haar privé asiel. Zijn verhaal wordt nog beter nu hij een opvangplek in Nederland heeft 💖 !

Nu nog een fijne plek bij een eigen baasje 🏡. Dit kleine ventje is heel aanhankelijk en voor zijn leeftijd nog lekker fit! Hij gaat graag mee wandelen en is af en toe nog speels 🥰. Hij geniet zichtbaar van al het fijne dat hij nu krijgt en meemaakt en eerder nooit gekend heeft.

We zijn op zoek naar een rustig thuis bij lieve mensen die een aanhankelijk senior hondje nog een heerlijke tijd kunnen en willen geven. Shandy komt graag veel dankbaarheid, plezier en gezelschap brengen ❤️❤️!

Meer informatie over zijn karakter en het thuis dat bij deze kleine opa past vind je op zijn pagina: Senior hondje adopteren, Shandy 📄. Daar staan ook filmpjes van hem 🎞 🥰 en informatie over de adoptie procedure.

Liefde is Shandy