logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

layla ter adoptie

 

Layla is een energieke puber-pup (8 maanden) 🥰. Ze speelt graag met de andere hond in haar gastgezin of met haar mensen en ze kan zich ook in haar eentje prima vermaken met haar speeltjes.

Om te voorkomen dat ze overprikkeld raakt heeft ze wat hulp nodig zodat ze al haar avonturen en indrukken goed kan verwerken.
Als er bezoek komt dan blaft Layla maar zodra de visite gesetteld is komt ze vrolijk kennismaken. Ze vindt mensen leuk 💖 en krijgt graag aandacht.

In Roemenië was Layla één van de pups die door een teamlid werd aangetroffen in de opvangtuin van mevrouw Geta. De pups waren in erg slechte conditie en ons teamlid heeft meteen gezorgd voor behandeling in een dierenkliniek en daarna een plek in een privé asiel. Niet alle pups hebben het gered, maar Layla is gelukkig goed opgeknapt en nu een gezonde jonge hond 🙏.

Layla heeft in Nederland al heel veel geleerd, maar wees gerust 😉: er zijn nog genoeg dingen over waaraan ze samen met haar nieuwe baasje(s) kan werken. We zoeken voor haar lieve mensen met (recente) ervaring met honden en met alle tijd en geduld voor een puberpup met een asielverleden. In ruil komt Layla graag heel veel vrolijkheid en liefde brengen in je leven 🌞.

Verder lezen over Layla, wat voor thuis we voor haar zoeken en filmpjes van haar bekijken? Dat kan op haar pagina: Asiel pup Layla, al in Nederland.

Via Layla's pagina vind je ook alle informatie over de adoptie procedure.
Bij vragen kun je ons vanzelfsprekend mailen; we vertellen graag meer 🙂: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Layla, een jonge hond ter adoptie. Ze groeide op in een asiel, vanaf heel jonge pup.