logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein hondje blitz adopteren

 

We zoeken een geweldig thuis 🏡 voor onze Blitz. Hij is een lief en aanhankelijk klein hondje; vrolijk en nieuwsgierig. In huis is hij over het algemeen rustig, als hij lekker heeft kunnen wandelen, snuffelen en spelen.

Hij kan ook zichzelf goed vermaken met zijn speeltjes, maar wil wel graag veel aandacht en complimentjes om zich gezien en gelukkig te voelen. Een jong hondje (1,5 jaar) dat geniet van aandacht en samen dingen doen 🥰.

Blitz gaat graag mee wandelen en mag dan graag uitgebreid snuffelen. Hij wandelt bij zijn gastgezin in een rustige woonwijk en in het park en buitengebied 🌳. De drukte van een stads- of dorpscentrum kent hij niet en we plaatsen hem dan ook graag in een niet al te drukke woonomgeving.
Bij het ontmoeten van onbekende honden reageert Blitz sociaal, maar de mate waarin hij contact wil verschilt per hond.

Onze teamleden hebben Blitz in juni 2022 en opnieuw in oktober zelf ontmoet bij hun bezoeken aan een Roemeens asiel. Blitz was ook toen al een vrolijk en enthousiast hondje, heel sociaal 🥰.
In Roemenië is hij, net als afschuwelijk veel andere pups, gedumpt als ongewild. We hebben een fijn gastgezin voor Blitz gezocht en gevonden 💖! Hij is bij hen sinds 3 februari, in Hellevoetsluis (provincie Zuid-Holland).

Meer informatie over Blitz en zijn filmpjes bekijken? Dat kan op zijn pagina: Jong Hondje Adopteren, Blitz.

Blitz is een klein hondje, nog jong (1,5 jaar). Hij is beschikbaar voor adoptie.