logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein senior hondje adopteren

 

Eddie ❤️❤️ zoekt een blijvend thuis 🏡
Hij is een knuffelkont met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Hij is aanhankelijk zonder opdringerig te zijn. Hij is klein, lief, vrolijk en grappig; kortom een heerlijk ventje! Eddie verblijft bij zijn gastgezin in Nederland, afwisselend in Amsterdam en in een vakantiehuis op de Veluwe.

De dierenarts in Roemenië heeft zijn leeftijd geschat op 12 jaar. Wij denken dat hij wat jonger is. Hoe dan ook: Eddie is fitte senior 🥰 en super sociaal zowel naar mensen als naar honden.

Deze prachtige ziel kwam in Roemenië terecht in het gemeentelijk asiel Arad. Eén van de meest wrede plekken waar je als hond terecht kunt komen... Veel te veel honden dicht op elkaar, geen medische zorg en medewerkers die de honden nog erger behandelen dan oud vuil 😠.

Eddie heeft geluk gehad 🙏. Hij werd in het asiel opgemerkt door één van onze Roemeense contactpersonen en zij nam hem mee naar haar privé opvang. Eén van onze gastgezinnen bood hem een opvangplek in Nederland aan en daar is hij op 10 juni gearriveerd.

Nu zijn we op zoek naar Eddie's thuis-voor-altijd 🏡. Hij is zeker geen bang hondje maar geen drukke omgeving gewend. We zoeken voor hem:
~ Mensen met voldoende ervaring en inzicht;
~ Een huis in een rustige woon- en wandelomgeving (dorps of landelijk);
~ Een goed omheinde tuin zodat Eddie ook op eigen terrein lekker kan rondscharrelen;
~ Eddie kan bij andere honden of als enige hond worden geplaatst. Eddie is een intacte reu; wanneer hij bij een teefje wordt geplaatst moet dit teefje om deze reden gesteriliseerd zijn. In het geval je overweegt om twee hondjes te adopteren: Eddie heeft een vriendinnetje dat ook een blijvend thuis zoekt 😉. Maar dit is zeker geen voorwaarde; ze kennen elkaar nog maar kort en kunnen ook prima apart van elkaar worden geplaatst.

Eddie's filmpjes bekijken? Ze zijn meer dan schattig 🥰!
Je vindt ze op Eddie's pagina: Klein senior hondje Eddie 📄🎞️

Vragen? We vertellen graag meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

senior hondje adopteren

Een senior hondje adopteren is enorm dankbaar. Eve is Eddie's vriendinnetje, zij is ook beschikbaar voor adoptie. Twee kleine senior hondjes, allebei al ouder en super lief.