logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

volwassen hond adopteren

 

Lieve Snoopy ❤️❤️ ; hij wacht al zo lang in Elisa's privé asiel... Snoop is één van de favoriete hondjes van Elisa en van de vrijwilligers. Hij komt je graag troosten als je dat nodig hebt en staat altijd klaar voor een knuffel! . Maar toch wordt hij telkens niet uitgekozen door adoptanten en gastgezinnen 😢.

Misschien is het déze keer wel raak! Willen jullie massaal delen voor Snoopy 💞🙏?

Snoopy geniet van aandacht en wordt dan super vrolijk zonder dat hij zich opdringt; hij is een bescheiden hondje. Onze teamleden, op bezoek bij Elisa's asiel, hebben meer dan eens met Snoop gewandeld. Dan heeft hij de dag van zijn leven!

Maar helaas zijn knuffels of uitjes uitzonderlijk; in het overvolle asiel met maar af en toe vrijwilligers is daar gewoonweg geen tijd voor 😞...

Snoopy is een kleine middelmaat, een reutje, gecastreerd. Hij is nu zo'n 6 à 7 jaar, hij is fit en heeft naar verwachting nog heel wat jaren voor zich.

Hij heeft één "handicap" als het gaat om het vinden van een passende adoptant of opvangplek: we plaatsen hem alleen als enige hond, dus zonder andere hond(en) in huis. Het is niet zo dat Snoopy (snel) agressief is naar soortgenoten. Hij ontwijkt ze en wordt niet blij van hen; hij is liever op zichzelf en het allerliefst samen met een mens.

Voor alle honden en katten is het asiel een stressvolle omgeving. Het opgesloten zitten, vaak is het veel te heet of juist ijzig koud, de stress van bijna voortdurend heel veel blaffende honden... Voor Snoopy is het extra stressvol, omdat hij alleen zit. Hij kent of wil geen honds vriendje of vriendinnetje... hij wil zo graag een mens! Een eigen baasje, weg uit de stress. Dat is wat Snoopy heel hard nodig heeft en wat wij hem zó gunnen 💞🏡!

Op Snoopy's pagina staan filmpjes van hem 🎞️📄. Daarop kun je goed zien wat een schat van een hondje hij is en hoe blij hij is met aandacht en liefde van mensen 😍. Ook staat er aanvullende informatie over hem en wat voor thuis we voor hem zoeken: Asielhond adopteren: Snoopy

We duimen heel hard voor Snoop en hopen dat we binnenkort heel goed nieuws hebben voor hem 🤞🤞.
Wie geeft Snoop een thuis in Nederland, voor tijdelijke opvang of voor altijd?

Een volwassen hondje adopteren uit het asiel. Snoopy is een langzitter, hij wacht al zo lang in het asiel. Hij is beschikbaar voor adoptie, maar ook met een gastgezin voor tijdelijke opvang (foster) zijn we heel erg blij!