logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

acht hondjes gearriveerd

 

Súper blij zijn we: maar liefst ACHT honden konden hun verleden en het privé asiel van Elisa in Roemenië voorgoed achter zich laten en kwamen dit weekend aan in Nederland🌷! Alle acht zijn ze geknuffeld door één van onze teamleden die in mei op bezoek was bij Elisa’s opvang. Zij heeft deze honden daardoor ook vast wat leren kennen.

Alice is in opvang bij één onze gastgezinnen 💞. Mesa kwam ook in opvang maar vandaag liet haar gastgezin ons weten dat Mesa voor altijd bij hen mag blijven 🥳! En ook Bean, Conny, Dodge, Dopey, Duke en Mike hebben meteen al een thuis-voor-altijd; zij zijn met onze bemiddeling rechtstreeks vanuit Roemenië in Nederland geadopteerd 🏡💞🥳!

Aan iedereen die heeft bijgedragen een heel groot dankjewel 🙏🙏. De rescuers in Roemenië, onze volgers en berichtendelers, donateurs en adoptanten... al onze vrijwilligers: van gastgezinnen tot hondengedragstherapeuten, van mailboxbeheerder en dierenarts tot adoptiebegeleiders en van de administratieve ondersteuners tot... afijn, IEDEREEN enorm bedankt😘🥳🐾.

Deze hondjes uit het asiel van Elisa zijn geadopteerd. Daarnaast kwam er nog een hondje mee waarvoor opvang is bij een van onze gastgezinnen in Nederland.