logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein hondje ter adoptie

 

Voor kleine Cherry zoeken we een heerlijk eigen thuis 🏡❤️

Cherry is een erg lief en gezellig hondje. Ze is aanhankelijk en volgt graag wat haar gastmoeder allemaal doet. Ze geniet van aandacht en geaaid worden en durft door haar groeiende vertrouwen daar ook steeds vaker om te vragen.

Bezoek wordt even afwachtend maar al snel vrolijk ontvangen. Ook door voor haar onbekende mensen wordt ze graag geaaid, maar als bijvoorbeeld een hand snel op haar af komt of mensen over haar heen buigen, dan duikt ze in elkaar.... We weten niet wat ze in Roemenië heeft meegemaakt maar we zijn blij dat ze toch nog zo enorm lief en aaibaar is 🥰.

Cherry wordt geschat op 6 jaar. Ze meet maar 25 cm (schouderhoogte) en weegt 10 kilo. Daar moet nog wat af; ze staat op dieet 😊! Toen ze zwervend in Roemenië werd aangetroffen had ze enorme honger, maar in het privé asiel is dat wat al te veel gecompenseerd 😉. Toen ze werd gevonden en gered had ze ook ontstoken ogen. Eén oog is helemaal hersteld, maar met haar andere oogje ziet ze blijvend slecht, vooral in het donker. Dat is niet echt een probleem, wel iets om rekening mee te houden.

Meer lezen over Cherry, wat voor thuis we voor haar zoeken en haar filmpjes bekijken? Dat kan op haar eigen pagina: Volwassen hondje adopteren, Cherry

Cherry is een klein hondje van 6 jaar. Ze is beschikbaar voor adoptie en verblijft in Hoogezand, Nederland.