logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

drie hondjes geadopteerd

 

Geadopteerd 🥳! Blitz, Poppy en Betty ❤️❤️

Twee jonge hondjes die in Roemenië van pup af aan in een asiel verbleven en een dame op leeftijd (Betty), die in een asiel werd gedumpt omdat ze te oud was.... In Roemenië hadden ze zo goed als nul kans om daar ooit geadopteerd te worden. Gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij een landsgrens 🇷🇴 .

Dankzij onze gastgezinnen konden ze naar Nederland komen (dankjewel Wendy, Lara en Marieke 🙏🏻❤️❤️!!). Daar konden ze tot rust komen na alle stress en trauma's. Ze hebben ervaren hoe heerlijk het is om als huishond te leven, aandacht en liefde te krijgen. Ze leerden nog zoveel meer positieve dingen, zoals wandelen met je (tijdelijke) baasje, met poezen wonen, de televisie en al die andere huiselijke geluiden vertrouwen, lekker kluiven en spelen, fietsers, auto's en ander verkeer normaal gaan vinden, ... Zo kregen ze steeds meer zelfvertrouwen en vertrouwen in mensen en de wereld ❤️.

Natuurlijk betekent dat niet dat het nu "kant-en-klare" hondjes zijn. Die bestaan sowieso niet; net als mensen zijn ook honden natuurlijk nooit uitgeleerd en heeft iedere volgende ervaring invloed. Maar een goede, positieve basis die hebben ze dankzij hun gastgezinnen meegekregen!

Dag lieve Blitz, Poppy en Betty 😘. We wensen jullie en jullie nieuwe baasjes heel veel plezier en geluk met elkaar ❤️🍀❤️🍀!!

Drie kleine hondjes zijn deze week geadopteerd