logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

herplaatser booly ter adoptie

 

Voor Booly (al 7 jaar in Nederland !) zoeken we een nieuw thuis 🏡🙁

In 2016 haalden we Booly naar Nederland, vanuit een Roemeens asiel. Na een paar maanden bij een gastgezin werd hij geadopteerd. Booly woont nog steeds bij deze adoptanten, maar zij hebben ons nu gevraagd te helpen een nieuw thuis voor hem te vinden.

Booly is in huis een rustige hond, als hij lekker heeft kunnen wandelen en snuffelen. Hij is bescheiden, vraagt niet veel, maar kan heel blij worden van aandacht en knuffels 🥰. Hij is graag bij zijn baasjes in de buurt. Hij vindt het ook fijn om in de tuin rond te scharrelen of lekker buiten in het zonnetje te liggen.

Booly is onzeker tegenover onbekende mensen op bezoek en vooral tegenover kinderen. Het vaak drukke en voor Booly onvoorspelbare gedrag van kinderen maakt hem angstig 🙁.
Zijn huidige eigenaren hebben jonge kinderen; de eigen kinderen hebben wel Booly's vertrouwen maar de vriendjes en vriendinnetjes die op bezoek komen niet. Op ons advies is een hondengedragstherapeut gespecialiseerd in kind & hond op bezoek geweest, maar helaas zien de baasjes van Booly de voorgestelde maatregelen als niet uitvoerbaar.

Booly gaat heel graag mee wandelen in de natuur of in een buitengebied. Hij geniet van spelen in het water, van snuffelen en - wanneer hij na gewenning los kan - even lekker rennen. Van normaal verkeer en wat passanten is hij niet onder de indruk. Op onbekende honden reageert hij wisselend; sommige honden vindt hij leuk en andere honden gaat hij liever uit de weg.
Booly is heel graag buiten, ook in de tuin. Hij heeft weinig jachtdrift (maar eekhoorns hebben wel zijn specifieke belangstelling 🐿️🤤). Autorijden vindt hij prima; hij gaat graag mee!

Booly is nu 8 jaar en natuurlijk laten we hem niet in de steek! Voor de mensen die hij kent is Booly een meer dan lieve hond ❤️! Volwassenen op bezoek gaat met management en goede begeleiding goed; Booly zoekt bij drukte liefst zijn eigen veilige plek op. En natuurlijk kunnen we daarover desgewenst ook uitgebreid adviseren.

In een thuis zonder kinderen kan Booly naar verwachting nog jaren genieten van het leven en zijn nieuwe adoptanten van hem 💞. Dus hopen we dat ook ons facebook bericht massaal gedeeld wordt 🔗🔗🔗en Booly snel zijn nieuwe, fijne thuis vindt ❤️🍀

Meer lezen over Booly, wat voor thuis we voor hem zoeken en zijn filmpjes bekijken? Dat kan op zijn eigen pagina: Volwassen hond adopteren, Booly

Booly is 8 jaar en ons is gevraagd te helpen bij herplaatsing. Hij is beschikbaar voor adoptie en verblijft in Hengelo, Overijssel, Nederland.