logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein hondje adopteren

 

Dit kleine mupke wordt steeds overgeslagen 😔 en dat vinden we ergens onbegrijpelijk 🤷‍♀️
Kiwi is namelijk het meest lieve en bescheiden meisje ❤️!

Ze is super enthousiast als je thuis komt.
Als je wilt gaan wandelen, is Kiwi je maatje, staartje omhoog en daar gaat ze. Ze is niet onder de indruk van verkeer, passeert probleemloos wandelaars. Andere honden heeft ze niet heel veel mee. En wil je tijdens je wandeling wat drinken op een terrasje, Kiwi gaat lekker liggen rusten.

In huis zoekt ze een lekker comfortabel plekje op om te slapen. Ze is graag bij je in de buurt en komt zo nu en dan aandacht vragen, maar is daarbij nooit opdringerig.

Even thuisblijven, geen probleem, mee op bezoek, ook gezellig.

Als je dan zo perfect bent, waarom heeft Kiwi dan nog niet haar 5 sterren thuis gevonden?

Kiwi had bij aankomst in Nederland jeuk, uit de allergietest kwamen een paar allergenen naar voren waarvoor ze nu immunotherapie krijgt. Ook krijgt ze momenteel nog speciaal voer. Bij elkaar opgeteld is dat een maandelijkse kostenpost van €40,-.

Door de immunotherapie en het speciale voer zit dit kleine hondje nu lekker in haar velletje. We hopen dat haar allergieën mensen niet afschrikt, want het is heel goed onder controle te houden. En minstens zo belangrijk: Kiwi is een geweldig leuk hondje, ze is een schatje! Wordt ze misschien jouw maatje-voor-het-leven 💞?

Meer lezen over Kiwi en wat voor adoptant we voor haar zoeken? Dat kan op haar pagina: Kiwi, klein adoptie hondje. Daar vind je ook veel filmpjes van deze knapperd!

Kiwi is een klein hondje, ze is beschikbaar voor adoptie. Heeft u interesse om Kiwi te adopteren?