logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

volwassen hond adopteren

 

Of twee mensen, dat kan ook 🙂.

Vijf jaar is hij en een knapperd 🤩! Niet alleen vanwege zijn mooie uiterlijk, hij heeft zich ook geweldig knap ontwikkeld sinds hij in Nederland is 🎀.

Bron kan prima met katten wonen als die niet voor hem vluchten. Met de katten in zijn gastgezin is hij inmiddels beste maatjes. Andere honden tegenkomen gaat ook heel goed. Toch plaatsen we hem graag als enige hond in huis. Want als Bron een honds huisgenootje heeft die ook mee gaat wandelen dan is hij over-alert en dan wil hij geen onbekende hond dichtbij. Drie is te veel, aldus Bron 🙂.

Hij houdt van lekker wandelen in de natuur. Van aandacht van zijn baasje(s), van lekkere ligplekjes en natuurlijk van yum-yum lekkers.

Meer lezen over Bron en wat voor thuis we voor hem zoeken? Dat kan op zijn pagina: Volwassen hond adopteren, Bron. Daar vind je ook veel filmpjes van deze knapperd!

 

Middelgrote hond Bron is met zijn 5 jaren een volwassen hond. Na lange tijd in opvang en asiel verblijft hij nu bij een gastgezin in Nederland. Interesse om Bron te adopteren? Een volwassen hond adopteren in plaats van een pup biedt voordelen.