logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jonge hond adopteren

 

Wie maakt Lexi's sprookje compleet en kan dan zeggen: "en bij mij leefde ze nog lang en gelukkig"? ❤️🌟
Haar zusjes werden al geadopteerd en Lexi wil ook heel graag een eigen thuis 🏡🧑‍🤝‍🧑, waar ze voor altijd mag blijven. Ze is een jonge schoonheid van 10 maanden, middelgroot. Erg lief, een knuffelkont; ze wil graag spelen, een wandeling, misschien nog een massage en dan lekker dichtbij je in slaap vallen 🥰🥰.

Toen één van onze teamleden Lexi en haar zusjes ontmoette in Roemenië was het nog nauwelijks voor te stellen dat het nu zo goed gaat met deze blije lieverds. Ze waren toen nog piepjong en net als nog drie andere pups erg ziek 😞. Niet alle pups die we toen probeerden te redden hebben het gered... Maar Lexi en haar zusjes Layla en Luca zijn helemaal hersteld 🙏. Ze zijn nu vrolijke en gezonde jonge honden ❤️❤️.

Nu nog een voor-altijd-thuis voor Lexi vinden. Dat gaat vast binnenkort vast lukken want zoals gezegd: ze is een geweldig leuke en lieve hond, een schatje 🥰! Bij haar gastgezin heeft ze bovendien al een hele goede huishond-basis meegekregen.

Dus wie maakt Lexi's sprookje compleet en kan dan zeggen: "en bij mij leefde ze nog lang en gelukkig"? ❤️🌟

Filmpjes kijken en meer informatie vinden over onze Lexi? Dat kan op haar pagina: Jonge hond adopteren, Lexi (in Nederland)

Honden ter adoptie, in Nederland. Lexi, jonge hond (10 maanden).