slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

๐Ÿ’– Onze Poppy ter adoptie ๐Ÿ’–

klein hondje adopteren

Klein hondje adopteren.

Poppy zoekt een baasje, in de vorm van een vrouw(tje) ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. Twee vrouwen, dat kan natuurlijk ook. Een vrouw en een man? Dat kan eventueel, als deze man begripvol accepteert dat Pop echt niet gecharmeerd is van mannelijke mensen; ze vindt ze eng.

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over Poppy. Zo is ze grappig en geweldig schattig ๐Ÿ˜. En vorige week was Poppy jarig; ze is nu รฉรฉn jaar ๐ŸŽˆ.

Naar haar opvangvrouwtje toe is ze mega aanhankelijk. Met haar steun kan ze heel veel situaties prima aan. Bezoek bijvoorbeeld; dat gaat probleemloos zolang de bezoekers haar negeren en Poppy lekker op de veilige schoot van haar gastmoeder ligt ๐Ÿฅฐ.

Poppy is sociaal met katten. Ze geniet van wandelen in een rustige omgeving. En van normaal verkeer en een enkele voorbijganger is ze niet snel onder de indruk. Groepen mensen, onbekende honden en mannen ๐Ÿ˜ฑ, die ziet ze liever niet van al te dichtbij.

In Roemeniรซ werd Poppy als jonge pup gedumpt langs de weg ๐Ÿ˜ž. Gelukkig werd ze gevonden en kreeg ze een plekje in Elisa's privรฉ asiel. In Roemeniรซ had ze geen toekomst, maar nu in Nederland ziet haar toekomst er rooskleurig uit ๐ŸŒž.

Poppy's toekomst heeft een hele mooie basis gekregen bij haar gastgezin. Wie vult haar toekomst verder in, met een 5 sterren-thuis voor altijd โญโญ๐Ÿก๐Ÿ’•?

Meer lezen over Poppy en wat voor thuis we voor haar zoeken? Kijk dan op haar pagina, Poppy, kleine jonge hond ter adoptie ๐Ÿ“„๐ŸŽž.
En natuurlijk kun je ons bij vragen mailen ๐Ÿ’Œ: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Poppy is een klein hondje van net รฉรฉn jaar. Ze is opgegroeid in een asiel en verblijft nu bij een gastgezin in Nederland (Lelystad). Heeft u interesse om Poppy te adopteren? Kijk dan op haar pagina, kleine Poppy ter adoptie.


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten