logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein hondje adopteren

klein hondje ter adoptie

We zoeken een geweldig thuis 🏡 voor onze Willow.
Daar komt best wat bij kijken, want ze is een heel bijzonder meisje. Dus zoeken we voor haar een bijzonder mens 🙂

Willow heeft het grote talent om bijna elke hond aan het spelen te krijgen. Dat is een genot om naar te kijken 🥰! Maar mensen daarentegen zijn erg spannend 🙁. Oók de lieve en ervaren mensen in haar gastgezin, waar ze inmiddels al 5.5 maand verblijft.

klein hondje adopterenWel ontwikkelt "Willy Wonka" Willow zich nog steeds positief. De eerste 2 maanden bij haar gastgezin liet ze zich maar nauwelijks zien; ze verstopte zich onder de bank. Maar stapje voor stapje krijgt ze wat meer vertrouwen. Ze durft nu meestal "gewoon" in de kamer te zijn en vraagt zelfs af en toe om aandacht. Maar zich laten aanraken bijvoorbeeld, dat is nog een zeldzaamheid... Niet alleen vindt ze dat nog spannend, ze vindt het ook niet prettig. Maar als haar gastmoeder vrolijk tegen haar babbelt, dat vindt ze dan juist wel weer fijn 🥰

Waarom Willow angstig is voor mensen dat weten we niet precies. Ze is als heel jonge pup samen met haar moeder gered van de straat. Ze is opgegroeid in Elisa's privé asiel en daar wordt relatief veel aandacht gegeven aan socialisatie met mensen. Willow's moeder is ook bang voor mensen; dus wellicht zit de angst bij Willow diep in haar genen.

Om te zorgen dat Willow een heerlijk hondenleven kan hebben stellen we nogal wat voorwaarden aan haar potentiële adoptant. Maar áls het dan past, dan verwachten we wel dat Willow op termijn een heel aanhankelijk hondje zal zijn naar haar eigen mens(en) 💕. Ze wordt waarschijnlijk geen knuffelkont, maar is op haar manier toch heel baasgericht. En vrolijk, zachtaardig en prachtig, dat is ze al 🙂.

Meer lezen over Willow en wat voor thuis we voor haar zoeken? Kijk dan op haar pagina, Klein hondje Willow ter adoptie 📄🎞.
En natuurlijk kun je ons bij vragen mailen 💌: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Willow is een klein hondje van één jaar jong. Ze is opgegroeid in een asiel en verblijft nu bij een gastgezin in Nederland (provincie Groningen). Heeft u interesse om Willow te adopteren? Kijk dan op haar pagina, Willow ter adoptie.