logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

kittens ter adoptie

Een kitten adopteren in Nederland

🏡 De katjes Gidget en Sailor zijn geadopteerd; voor Jem en Speck zoeken we nog een thuis 🏡
Deze vier kittens van nu een maand of acht hadden in Roemenië geen kans op een fijn leven. We hebben ze vanuit het asiel naar Nederland gehaald want een leven lang in een asiel met minimale voorzieningen, dat is geen leven. De katjes zijn uitgekozen op hun karakter: heel sociaal en mensgericht 👩🏻‍🤝‍🧑🏼😻🐈.

Bij hun gastgezin hebben ze volop laten zien hoe leuk en lief ze zijn 😍! Aanhankelijk, aanhalig, sociaal naar elkaar, naar mensen en naar honden, lekker nieuwsgierig en super speels. Gidget en Sailor zijn afgelopen week verhuisd naar hun thuis-voor-altijd; zij heten nu Lilly en Olly 💕 . De foto's die we toegestuurd kregen van hun adoptant laten zien dat ze zich na één dagje wennen al heerlijk thuis voelen 💖! We verwachten dat ook Jem en Speck zich snel thuis zullen voelen in hun toekomstige thuis. Speck heeft ten opzichte van iemand die hij nog niet kent even tijd nodig, maar langer dan één of twee dagen duurt dat niet. En beide katjes hebben een heel open en vrolijk karakter; ze ervaren hun nieuwe wereld in Nederland dankbaar en vol vertrouwen 🥰.

Jem is gesteriliseerd, Speck is gecastreerd en vanzelfsprekend zijn hun vaccinaties op orde en zijn ze gechipt. Deze twee katjes zijn gek op elkaar en vormen samen een heerlijk, gezellig stel; zowel naar elkaar toe als naar hun personeel!

Wie heeft ruimte in huis en hart voor deze twee lieve katten 🏡💖? We zoeken een liefdevol thuis waar ze samen welkom zijn en als binnenkatten worden gehouden.

Aanvullende informatie en filmpjes van deze moppies vind je op onze pagina Katten uit het asiel; kittens ter adoptie 🎞📄

Heb je vragen of interesse, stuur ons dan een berichtje alsjeblieft: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

kitten adopteren

kitten adopterengeadopteerd