logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

kittens ter adoptie

 

Baasjes gezocht (lees: personeel 😉) voor Speck en Jem; twee super lieve kittens 🐈🐈, samen beschikbaar voor adoptie 💕

Jem is een zwart-wit poesje en Speck een zwart katertje; beide zijn al gesteriliseerd/gecastreerd ✅. Ze arriveerden op 3 februari vanuit een Roemeens privé asiel bij hun gastgezin in Groningen. Daar doen ze het geweldig: ze zijn super lief en aanhalig, lekker speels en ook onderling erg lief 🥰.

We zoeken:
➡ een liefdevol thuis waar beide kittens welkom zijn;
➡ een niet al te druk huishouden; eventueel met kinderen vanaf circa 12 jaar;
➡ een veilige leefomgeving voor binnenkatten; denk aan een beveiligd balkon/terras/tuin en ook aan beveiligde ramen voor zover die ramen open kunnen.

In Roemenië maken asielkatten zo goed als geen kans om daar ooit geadopteerd te worden 😞. Onze stichting zet zich daarom graag in voor deze dieren, onder andere door hulp aan het Roemeense (privé) asiel en door kittens en katten die daarvoor heel geschikt zijn een leven als huiskat in Nederland te bieden.

Jem en Speck zijn er klaar voor, dat hebben ze al laten zien bij hun gastgezin 💖! Filmpjes 🎞 bekijken van dit prachtige stel? Bezoek dan hun pagina op Katten uit het asiel/ kittens ter adoptie 📃

Heb je interesse om Jem en Speck te adopteren of heb je een vraag? Neem dan contact op alsjeblieft via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬