logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

gastgezin blitz

 

Hoe is dat nou, een hondje uit Roemenië tijdelijk opvangen? Eén van onze gastgezinnen vertelt over hun ervaringen met hun eerste opvanghond, Blitz 🥰:

"Twee weken geleden kwam Blitz ons rustige leventje omver gooien. Twee weken van uitersten. Voor ons was dit het eerste opvanghondje en ik ben dankbaar dat Straydogs Rescue Nederland ons om die reden een redelijk makkelijk hondje heeft toegewezen. Want poeh poeh….misschien had ik het toch wat onderschat. Vooral het constant alert moeten zijn en op ‘aan’ moeten staan vond ik best vermoeiend. Want zeker die eerste dagen nam Blitz niet zoveel rust en vond hij alles interessant. Gelukkig vonden we elkaar wel gelijk heel erg leuk en dat maakt dat je bergen kunt verzetten.

En nu na 2 weken ben ik een hele berg aan mooie momenten en ervaringen en prachtige foto’s rijker. Trots op Blitz en trots op mezelf dat we zoveel mooie stappen hebben gezet. Hij geniet van de wandelingen buiten, het slapen in de bench ‘s nachts in de woonkamer gaat goed, hij doet niet meer druk als hij de kat ziet, doet zijn behoefte netjes in de tuin of tijdens de wandelingen, kan zich alleen vermaken en neemt nu ook de tijd om lekker overdag te slapen.
Tuurlijk zijn er ook nog dingen waar aan gewerkt mag worden maar hé….voor alles is een tijd. Niks overhaasten maar genieten van iedere kleine stap.
Ben benieuwd hoe volgende week eruit gaat zien."

Meer informatie over gastgezin worden? Kijk op onze pagina Gastgezin worden 💕!