logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jonge hond adopteren

een jonge hond adopteren

🏡👩🏻‍🤝‍🧑🏼 Fijn thuis gezocht voor Cooper 🥰

Cooper is een zachtaardige, aanhankelijke en vrolijke jonge hond van net 1 jaar, die volop geniet van de aandacht die hij nu krijgt bij zijn gastgezin in Drachten. Hij is als pup in Roemenië gedumpt als ongewenst 😢 en vervolgens opgegroeid in een privé asiel. In Roemenië hebben asieldieren vrijwel geen kans om daar ooit geadopteerd te worden...

Ondanks zijn verleden vindt Cooper mensen leuk 💖! Ook naar honden en katten is Coops - dat is zijn paspoortnaam - sociaal.

Wonen in een huis is nog nieuw voor hem maar hij past zich heel snel aan. Wandelen vindt Cooper nog wat spannend. In het bos of het buitengebied geniet hij wel van lekker snuffelen en ontdekken; in een woonwijk of langs een weg zijn alle nieuwe dingen nog heel indrukwekkend voor hem. Met steun van zijn gastmoeder en zijn hondenvriendje krijgt hij steeds meer vertrouwen in zichzelf en de wereld.

Natuurlijk is dit proces van geleidelijk wennen aan al die nieuwe dingen nog een weg te gaan, ook voor zijn nieuwe baasje(s). Het is mooi om te zien hoe goed Cooper zich ontwikkelt 🥰. En een erg lief en vrolijk maatje, dat is hij al!

Benieuwd naar meer informatie over deze knuffelkont en het thuis dat we voor hem zoeken?
Bezoek dan zijn pagina: Jonge hond adopteren, Cooper.

Bij vragen vertellen we graag meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌

Cooper, lieve jonge hond ter adoptie